Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.343
- 13.642
- 1.998
C+D olurZalgirise elenirsek suçlu kim
A-barış alper
B-gelemediği için icardi
C-bu kadroyla eleyemediği için okan
D-forvet yetiştiremeyen e.timur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
C+D olurZalgirise elenirsek suçlu kim
A-barış alper
B-gelemediği için icardi
C-bu kadroyla eleyemediği için okan
D-forvet yetiştiremeyen e.timur
Y. Eşim diyince yeni eşim anladim
Fesatlık bünyende yuva yapmış ihtiyar.Y. Eşim diyince yeni eşim anladim
Yahu reis boşver rashica gelsin üç maç sonra yetersiz diye bağıracak gene bu taraftar.hocam nerelere çektin konuyu ciddenben makedonum orada doğdum ama 3-5 kelime bilirim anca ki Arnavut kökenliyimdir büyük ihtimalle zaten pek emin olmamakla beraber.Ne alakası var yani ayrıca nefret falan da etmiyorum niye nefret edeyim.Herhangi başka bir oyuncu olsaydı yine Zaniolo derdim çünkü 50 yılda 1 çıkacak bir fırsat Zaniolo ve daha iyisini de alma şansımız yok.
Söylenildiği kadar yetenekli birisi mi bu renktaş hiç izlemedim skils videosunu dahi.Yapmaaaaa yapmaaaaa bize gel kral ol..
Ajax aldığına göre galibaSöylenildiği kadar yetenekli birisi mi bu renktaş hiç izlemedim skils videosunu dahi.
Benim hiç anlamadığım kısım bu arada Rashicaya uçan kaçan kanat muamelesi yapılırken Zaniloya mehmet batdal muamelesi yapılıyor sürekliYahu reis boşver rashica gelsin üç maç sonra yetersiz diye bağıracak gene bu taraftar.
Yahu tabiki zaniolonunda eksikleri var.arkadas kimin eksiği yok şu takımda.nelsonmu.boeyimi hepsnin bir ton eksiğini yazarım.
Zaniolo gibi bir adam var hala rashica diyorlar.Milyon tane sağ kanat var.bundan bahseden yok.
Ulan geçen sene neler deniliyordu hepsi unutuldu.gene aynı ileri hattı kuaracak adamlar..
İleri üclu defansif zaafiyet yasatacaksa bunu takım halinde yapacağın iyileştirmelerle düzeltirsin.takim olarak doğru savunma yapamayi daha iyi hale getirirsin.orta sahaya yapacağın doğru takviyelerle düzeltirsin.defansi iyi olan kanat oyuncusu alayım demezsin.
Yok arkadaş şu transfer dönemi koca bir hayal kırıklılıgi..illaki gecmiş donemlerdeki gibi Avrupa'da hüsran yaşayıp ligede ambargo koymak yerine bir ileri iki geri yapmaya devam edeceğiz..