Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir şey bilmiyorlar biliyormuş gibi yapıp bizi mal yerine koymaları çok komikBu Çago beni güldürüyor
Bence yönetim bütün planını nellson ve boey satışından yaptı ama satış gelmediği için para yok, oyuncu da alamıyoruz, kitlendik kaldik
Alt yapisi yurt disi oldugu içun 1 oyuncu az yazdiracaz galibanie yazdıramıyalım ahbfield
Angelinoyu kim aldı? Kışın yazıldığında kolpa diye küfür ediyorsunuz gelmesi hayal bile değildi. Neden görmezden geliniyor bu transfer?Bence yönetim bütün planını nellson ve boey satışından yaptı ama satış gelmediği için para yok, oyuncu da alamıyoruz, kitlendik kaldik
Alt yapisi yurt disi oldugu içun 1 oyuncu az yazdiracaz galiba
Kap vermen asiri sacma zaten ucak inmeden kap aciklamasi yapmiyoruz bizYanıldım renktaş kusuruma bakma, KAP işine tövbeliyim daha da.
belki konuşturacagızşikeci bir kaleciyi ekibimize kattığı için Erden Bey i kınıyorum
Sana guveniyorum ahpap.comhallederiz ahb
Ödemesinler, maaşını ödedi diye Araplara gönderdik herife teklif yok. Geçen sene İtalya’dan teklif falan konuşuluyordu en azından. Başak’a versen iyi oynasa bonservissiz alalım diyecek, kötü oynarsa Anadolu turu yapacak. En iyisi yollayalım Hollanda, Belçika’ya falan. Ortalama oynasa 2-3 bir şey kazanırızKeşke Hollanda ligine verebilsek ama maaşını ödeyemezler
Angelinoyu kim aldı? Kışın yazıldığında kolpa diye küfür ediyorsunuz gelmesi hayal bile değildi. Neden görmezden geliniyor bu transfer?