- 22 Kasım 2008
- 12.784
- 17.013
- 2.943
Oyuncuyu eleştirmek Mehmet Batdal muamelesi yapmak mı oluyor? İki kere çapraz koparmış adamdan taraftarın çekinmesi normal değil mi ? Ağır kalışı konusunda da ilk oynadığı dönemler baz alınırsa böyle bir eleştiri gayet makul zira fiziksel olarak iyi durumda değildi.Rashicanin girişinden evvel takım bile oturmamısti daha ki ayrıca Yunus da rezil bir performans veriyordu orda , tek tek mesaj alma yani bir sürü konup gezip cımbızla çekemem fakat Zaniolonun kendi konusunda bile vardır yorumlar dediğim şekilde ki oyun zafiyeti değil sakatlığından tutun , oyuncunun tekniğinin yetersiz olmasından, dripling atamamasindan ağır olmasına , dar alan becerisi olmamasına kaziklandigimiza vs kadar gördüm yani hatta daha neler vardı hem burada hem önceki transfer konularında şizofren olup uyduracak halim de yok birebir gördüğüm mesajlar.Ayrica daha takım oyuncusu olduğu dışında hiçbirine de katılmıyorum.Kapanan takımlara karşı Zaniolo gibi güçlü, dar alan becerisi yüksek, sut tekniği yuksek olan bir oyuncunun da çok daha fazla etkili olacağını düşünüyorum ayrıca.Kapanan takımlara karşı da zaten oynaması gereken oyuncu tipi Zaniolo zaten yerleşik savunmaya karşı içeriye girince tehlike yaratacak , çalım atacak , kritik anda uzaktan golle yada beklenmedik bir vuruşla gol atacak adam lazım tam olarak.
Senin katılıp katılmaman doğrunun doğruluğunu değiştirmez. Çok basit anlaşılacak bir mantığı dahi kafan almıyor ilginç bir şekilde. Sıkışıklığı açmanın en makul yolu oyunu genişletip rakip savunmayı çalkalamak bireysel yeteneğe güvenmek değil. Kaldı ki Zaniolo henüz bir dar alan becerisi göstermedi. Hatta tam tersi kalabalığa girdiği her seferinde yanlış tercih yaptı. Ek olarak solda zaten şutör, dar alan becerisi olan driblingçi bir oyuncun var. O rolü hali hazırda Kerem götürüyor. Rashica'nın varlığı sana farklı bir etkinlik katıyor. Çizgiye inip yaptığı ortalarla Icardi'yi az pozisyona sokmadı. Hücum repertuarını zenginleştiriyor adamın varlığı. Argüman üretemeyince de takım zaten oturmamıştı eaaaabbbi oluyor işte böyle. Komik duruma düşürmeyin kendinizi.