- 1 Haziran 2015
- 27.563
- 19.147
- 2.148
el ittifak haberi çıktı ama hala resmi olarak bir yere imza atmış değilAraplara gitmedi mi o
icardi olmayacak olsa bize gelsin isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
el ittifak haberi çıktı ama hala resmi olarak bir yere imza atmış değilAraplara gitmedi mi o
Okan kendi gitmek istedi, neyseGünay Okan Kocuk'tan ne kadar iyi ki?
Neyse
Bakambu kadroda yok
açacağın nöbeti. @Mehmet Mehmetoglu Angelino getirdiİlk kap Günay olacak demeli nöbetteki
Doğan Alemdardan bahsediyorsan genç ve Avrupa hedefi olan bir kaleci neden bize yedek oynamak için gelsin? Ayrıca Doğan şu an Günay seviyesinde değil.Doğan al ya da Batuhan kalsın. Günay 30 yaşında Anadolu kalecisi 11 oynayamaz.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futboldan anladigini kanitlamak isteyenler Zaniolo'ya Fener macindan onceye kadar bu muameleyi yapiyordu. Malum Zaniolo gibi bir herifi begenmeyip Rashica cok daha iyi diyince kimsenin goremedigi seyleri goren futboldan cok anlayan bir kisi olunuyordu.Zaniolo'ya kim bahsettiğin muameleyi yapıyor ? Sırf savınızı kuvvetlendirmek için olmayan şeyleri uydurmayın. Zaniolo'nun getirmesi muhtemel zaafiyetler ortada. İki kanatta da içeri çekerek oynayan kanat oyuncusuyla oynanmaz özellikle kapanacak takımlara karşı. Oyunu genişletebilmek için Rashica'nın veyahut çizgiyi kullanarak oynayacak bir sağ kanadın varlığı mühim. Kimsenin Rashica daha yetenekli dediğini görmedim ben burada. Daha komple bir kanat, daha takım oyuncusu. Fundamental olarak ve oyun zekası anlamında çok daha önde Zaniolo'dan. Bireysel yetenek, şut ve dribling olarak da Zaniolo önde. Rashica'nın takıma girişinden evvel leş gibi top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz ?
halil ve angelinoyu getirdim bir sonraki nobette de 2 transfer vaad ediyorumaçacağın nöbeti. @Mehmet Mehmetoglu Angelino getirdi