Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yanlış muslerayi izlemissin 2 senedir.ben gördüğümü bilirim.

Ki ben Musleraya ne methiyeler dokmusumdur. Beni korkutuyor
uefada 1.ci çıkarken mehmet yoktu kalede muslera vardı sıkıntı yaşadık mı diye soruyorum orada izlememek ile ne alaka yav sana soruyorum zaten ne gibi bir hatası vardı diye.

Nereye gidecekse gitsin de bitsin şu Zaha editi işkencesi eyvallah geçmişte çok iyiydi de adam 31 yaşında 10 milyon Euro yıllık falan vermeye kalktılar düzenli performans veren bir oyuncu değil bazen çok iyi bazen çok kötü, fenerlilerin ruh halini hiç iyi görmüyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düz 10 milyon yıllığa imza atamaz. Hem kardeşi hem karısı paraya aşırı düşkünler. Dahası ingiltereden de ayrılmak gibi bir düşünceleri yok. Rekabet sevmez, baskı sevmez.

uefada 1.ci çıkarken mehmet yoktu kalede muslera vardı sıkıntı yaşadık mı diye soruyorum orada izlememek ile ne alaka yav sana soruyorum zaten ne gibi bir hatası vardı diye.
images (47).webp

Pires uçakta haberi ilk Rodop'tan çıkmıştı sonra Pires gelemiyor Arsenal mahcup oldu onun yerine Van Persie'yi verecekler haberi yapmıştı. :crushed:

adı bizle geçen orta sahalar kim? paredes hala günddemde mi? başka hangi isimler var

Galatasaray, Baran Aksaka'yı da Gaziantep FK'ya Günay transferinde kiralık olarak veriyor.

• Anlaşma 400 bin Euro + Batuhan ve Baran 1 yıllık kiralık şeklinde. (Yakup Çınar)

Morutan ve miçoyu bonservisi yada kiralık gondermemiz lazım elde kalmalarının hiçbir faydası olmaz

Morutan ve miçoyu bonservisi yada kiralık gondermemiz lazım elde kalmalarının hiçbir faydası olmaz
morutan sans hak ediyor

gayet yetenekli herif, Okan hoca sans verirse basarili olabilir ilk 11de yer bulamazsa bile sonradan oyuna girip katki saglayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt