Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.121
- 4.196
- 2.248
E İngiliz basını Zaha 'ya 8 milyon paund vermişiz yıllık diyor ASpor'da.Kafayi mı yedik acaba?(Dayl Mail-haberin tam içeriği var mı?)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içinden geçebilirUçagin üzerimden geçmesi muhtemel
Geçerse foto atarim
Yalan yav. Bu haber zahanın 1 2 güne fenerde olduğunu gösteriyorE İngiliz basını Zaha 'ya 8 milyon paund vermişiz yıllık diyor ASpor'da.Kafayi mı yedik acaba?
E İngiliz basını Zaha 'ya 8 milyon paund vermişiz yıllık diyor ASpor'da.Kafayi mı yedik acaba?
zaha gelse diyelim ki büyük kolpa ama sevinir misiniz sevinmez misiniz ?E İngiliz basını Zaha 'ya 8 milyon paund vermişiz yıllık diyor ASpor'da.Kafayi mı yedik acaba?
Zaha 'yi beğenirim ama bizim takıma uyduramadim!zaha gelse diyelim ki büyük kolpa sevinir misiniz sevinmez misiniz ?
ben onu izlediğim maçlarda hep sol kenardan içe katediyordu orda kerem var açıkçası bende uyduramadımZaha 'yi beğenirim ama bizim takıma uyduramadim!
Ali koçun taktikler işte. Gs yıllık 8 verdi biz 7.5a anlaştık deyip hem çalım attık deyip taraftarı kandıracak hem de maliyeti sorgulatmayacakE İngiliz basını Zaha 'ya 8 milyon paund vermişiz yıllık diyor ASpor'da.Kafayi mı yedik acaba?(Dayl Mail-haberin tam içeriği var mı?)
bu ali moç ingiliz basınınıda mı satın aldı sizce yapar mı yaparHaberin orijinali(1 saat önce)
![]()
Free agent Wilfried Zaha offered £8m-a-year contract by Galatasary
ADRIAN KAJUMBA: Zaha is available on a free after allowing his Crystal Palace contract to expire, though he has continued to train at his hometown club as he recovers from the hamstring injury.www.dailymail.co.uk