Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlık durum
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Bakambu
11 Midsjo gidici
12 Dubois gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

İcardi,Rashica, zımba gibi bir orta saha ve sürpriz transfer için 4 kişi daha gitmeli

Anlık durum
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Bakambu
11 Midsjo gidici
12 Dubois gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici

İcardi,Rashica, zımba gibi bir orta saha ve sürpriz transfer için 4 kişi daha gitmeli
Dubois'in gideceğini sanmıyorum. Gitmemeli de.

Çalım haberi yağacağız diye yerli yabancı basını seferber ettiler bu ne ezikliktir?

Günay
Bakambu
Icardi
Kerem

Gibi oyunculardan sonra biraz daha genç adam almak lazım...

Keremi alacağımızı sanmıyorum artık, günay ve bakambu zaten rotasyon yaşlarının çok önemi yok, kanatlar komple genç, bizim mertens yerine genç bir adam almamız lazım

Keremi alacağımızı sanmıyorum artık, günay ve bakambu zaten rotasyon yaşlarının çok önemi yok, kanatlar komple genç, bizim mertens yerine genç bir adam almamız lazım
Kerem kesin gelir yerli orta saha yok, Midsjo giriyor o da yabancı

İcardi ile zahanın ne alakası var

Icardi geliyorken o kadar maliyetle bir forvet daha almayız diye düşünerek söyledim. Sola zaten Kerem ve yabancı kuralından dolayı almayız. Icardi de varken düzenli ilk 11 oynayabileceği tek yer Mertens yerine 2. forvet gibi olmak olabilir ama o da asıl mevkisi değil pek. O yüzden (haber doğruysa varsayımıyla) maliyeti de göz önünde bulundurarak olsa olsa Icardi gelmeyince onun yerine santrafora alıyoruzdur çünkü o durumda hem ilk 11'de ona uygun bir mevki hem de ona harcanabilecek bütçe açılmış oluyor diye düşündüm.

F1qbLTNWAAQJWgH

Yasin degil mi bu

daha büyük aysalci yok

diren ve efsane ol batuhan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt