Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.193
- 12.952
- 2.658
Ömrümü yedi, alın size KAP![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömrümü yedi, alın size KAP![]()
dallas mavericks'te emekli olmadı mı reyiz o?nawrocki imza atana kadar ihtimaller içinde muhtemelen
Yalnız Talisca-Zaniolo-Icardi ne bitirici bir hat olurdu yaSanırım aslanisca işi oldu
Ziyech
Allah'ını seven savunmaya döner inşallah sonraYalnız Talisca-Zaniolo-Icardi ne bitirici bir hat olurdu ya
Talisca degil herhal
İstanbul’a gelse duyulurdu
Bu Çarı ilk defa görüyorum ben Haluk haber girmeden inanmam. Adam 1 numara benim içinAli the Night, cok pesimistsin bugun yaf
anlamadığım fener space neden zahanın bize geleceğini düşünüyor
talisca bence b.k gib topçu. raşitsa'nın kılına değişmem (biliyorum aynı mevki değiller ama yabancı oyuncu kont. açısından şeyettim)Yalnız Talisca-Zaniolo-Icardi ne bitirici bir hat olurdu ya
Talisca Avrupa'da kalsaydı yeni Rivaldo olurdu. Enteresan bir yetenek o adam.talisca bence b.k gib topçu. raşitsa'nın kılına değişmem (biliyorum aynı mevki değiller ama yabancı oyuncu kont. açısından şeyettim)
Ziyech-Zaniolo-Icardi bu üçlü çok güçlüZiyech
Yav yıldız tilbe fotosu atacaktım korktum fotodan atamadım
işte kalmayı seçmediğinden b.k gibi topçu bence.Talisca Avrupa'da kalsaydı yeni Rivaldo olurdu. Enteresan bir yetenek o adam.