Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca bizim oyun tarzına uyan bir isim değil bence. İyi oyuncu ama bizlik değil...

talisca bence b.k gib topçu. raşitsa'nın kılına değişmem (biliyorum aynı mevki değiller ama yabancı oyuncu kont. açısından şeyettim)
Oyun bazlı düşünmedim de böyle bir hat kaleyi görürse %90 golü yazar. Herif fena bitirici, kafası falan da acayip. Angelino gibi birisi de var. Rakip savunmalar bu üçlüden kimi tutar bilmiyorum.

Talisca degil herhal
İstanbul’a gelse duyulurdu

Talisca'yi cok kez yalanladi adam yaf. Erden Timur yalanladigini getiren bir profil degil yani boyle bir durum olmadi hic yanilmiyorsam. Net bir sekilde, baktik gorustuk maliyeti cok bizi asar dedi. Direkt kapali o kapi. Ancak, kendisi artik yeni macera arar, ucretinide gunceller, menajeriyle haber gelir belki o zaman. Onda da zaman/sartlar onemli. Seneye olabilir belki. CL geliri vs sonrasi..

Size 1 bilgi vereyim.Rafa Sİlva'nın menajerlik şirketi yakın 1 zamanda hem Galatasaray'ı hem de Antalyaspor'u takip etmiş.Bu konu da niye bu 2 kulüp diyeceksiniz.George Gardi ve Cenk Ergün bu 2 kulüplte çalıştı veya arası iyi de ondan..

roger schmidt onu bırakmaz gibi yav sözleşme uzatırlar hatta :/

ülkesinden hiç çıkmadı herif orda bırakacak herhalde futbolu

roger schmidt onu bırakmaz gibi yav sözleşme uzatırlar hatta :/

ülkesinden hiç çıkmadı herif orda bırakacak herhalde futbolu
Benfica göndermek istiyo sözleşme yenilemediği için reis.Yerine oyuncu aldılar 1 tane daha alacaklarmış.Joao Felix'i satın alma opsiyonuyla kiralamak için bile teklif yapmışlar..

Kadir Çetinçalı:

"Galatasaray, Icardi'nin dışında ses getirecek, çok önemli bir yıldız transferi yapacak. Taraftarın bu süreçte sabırlı olması gerekiyor."
Bunu Kadir demiş o demiş bu demiş yada birinin demesine gerek yok Erden Timur var ben rahatım güveniyorum adama. Geçen dönem herkes çok lüks yok gelmez falan derken icardiyi getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt