Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.209
- 24.253
- 3.093
BiraZda nostalji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bu kavalcı10 no ya şu adamı almalıydık be, evander diye diye uçtu adam elimizden. Döktürüyor yine
Ekli dosyayı görüntüle 211523
Brezilya liginin en iyi 10 numarasıydı en son.kim bu kavalcı
Şu an en büyük hayalim bu 2'linin transferi. 2'si de hem takım oyuncusu, hem elit seviye, hem de temposu yüksek topçular. Sabitzer'in bizim ligde 10+ gol atağına nedense çok eminim. Gerektiğinde 8 oynar, sağ kanat oynar. "Versatile" tabiri cuk oturuyor kendisine.Alacaz Fred'i.
yanına sabitzeri de çekebilir miyiz ben onun derdindeyim
Varsayımlar üzerinden sonuca varılmaz. Raporladimziyech geliyor haftaya
bu haftaiçi ziyechin menajeri istanbuldaydı
skyda çarşamba günü ziyech haftaya transfer olabilir diye geçiştirdiler muhabir tam devamını anlatacaktı haberin, sunucu kahpe başka konuya geçti
bugün bu haber çıktı
taşlar yerine oturuyor
iyi olsa avrupadan kaparlardı bu yaşa kadarBrezilya liginin en iyi 10 numarasıydı en son.
Varsayımlar üzerinden sonuca varılmaz. Raporladim
Hakim Ziyech'in menajeri İstanbul - Vilnius uçağıyla, Litvanya’ya gitti.
BİLGİ:
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi öneleme müsabakasını oynayacağı Zalgiris, Litvanya takımı.
hayat varsayımdır sayın emeklier
Defansif zaaf yaşaması mümkün olmayan dengeli bir takım. Statü yüzünden Muslera'yı yemiş oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 211526
Uğur her şeyi bildiğini sanıyor her zaman ki gibi maçtan 1 gün önce 2 oyuncu ekleme şansı veriyor UefaBu Ugur karakullulcu Bakambu oynayamaz diyor
Ben oynayabilir diye biliyorum eklenebilir mactan iki gün önce
Bu Ugur karakullulcu Bakambu oynayamaz diyor
Ben oynayabilir diye biliyorum eklenebilir mactan iki gün önce