Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-8 oynayabilen ve sadece 10 numara oynayan adamlar lazım bize orta saha daha da güçlenmeli her iki yönde de baskın taraf olmalıyız

burada ftye mektup başlığı açtık
herkes içindekileri yazdı
dergi gibi bastırdım
avusturyada kampdaydılar 200 km yol gittim otel lobisinde verdimde korumalar beni ite kaka dışarı atmıştı
okudumu bilmiyoruz
sanırım çöpe attı anasını satayım

sene ya 2012 ya 13 orasını net hatırlamıyorum
Burada ft ye mektup yazılırmı yav 2 satır okuduktan sonra çöpe atmıştır.

Kerem demirbay transferi olmazsa ve yabancı bir oyuncu alınacaksa mevkisine göre ligde ya Berkan ya da bay 11 de oynamak zorunda kalacak.

sadece 10 oynayan adam pek kalmadı dünyada
Haklısın hocam da orta sahamız aşırı kırılgan ileri iyi geri iyi ama orta sahamız bizim yumuşak karnımız torreira yırtındı resmen geçen sezon bize orta sahada lider 10 numara lazım takımı taşıyacak çark görevi görecek

çok istersen birşeyler yapılır

illa bu iki isimde takılı kalmamak lazım
bu ikisini bildiğimden örnek veriyorum
vardır bunlar gibisi
scout şefimiz bulur herhalde!
Ee scouta birakiyorsan bunlarla eş değeri nasil bulucan yine tecrübesiz pişmemiş birini getirebilirsin.

Haklısın hocam da orta sahamız aşırı kırılgan ileri iyi geri iyi ama orta sahamız bizim yumuşak karnımız torreira yırtındı resmen geçen sezon bize orta sahada lider 10 numara lazım takımı taşıyacak çark görevi görecek
iddia o ki okan hoca klasik 10 numara istemiyor, skorer yardımcı forvet istiyor

Ee scouta birakiyorsan bunlarla eş değeri nasil bulucan yine tecrübesiz pişmemiş birini getirebilirsin.

eraycığım bir kulubun scout departmanı ne için var

zamanım olsa tüm maçları izlesem başka isimlerde yazabilirdim herhalde

vardır plde orada burada bu ikisi gibi kesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt