- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Hepsini oynayabilen var. Marcel Sabitzer6-8 oynayabilen ve sadece 10 numara oynayan adamlar lazım bize orta saha daha da güçlenmeli her iki yönde de baskın taraf olmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsini oynayabilen var. Marcel Sabitzer6-8 oynayabilen ve sadece 10 numara oynayan adamlar lazım bize orta saha daha da güçlenmeli her iki yönde de baskın taraf olmalıyız
Teşhircilik yapmayalım rtaş.Bati dünyada bile böyle acik giyinmiyorlar yav
Bakambuyu gecelere kadar beklerken hastalandın mı reis g.oYaz ayında da hastalık fena oluyor sıcak-soğuk farkı vücudu fena bitirdi.
Tüm gün yatmak zorunda kaldım Bakambu hasreti yataklara düşürdü.Bakambuyu gecelere kadar beklerken hastalandın mı reis g.o

O adam bize cenabetlik getirirMarco Reus sakat falan ama hazır kaptanlığı da bıraktı gelsin buraya şampiyonluk yaşasın bizde kaptan olsun 33 yaşında üst seviye oyuncu hala Dortmund kolaylık sağlar kulüp efsanesi sonuçta
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşhircilik yapmayalım rtaş.
Yattara, yusuf şimşek, Abdul kader keita
Nwakame
sabri ugan ne zaman avrupa macında gol atsak,ama futbol 90 dakika bunu unutmuyoruz dediği an gol yemişiz.
bilbao macında golü 16.dakikada atmışız. özette 2.02 den sonra futbol 90 dakika diyor ve yediğimiz gol hemen ardından 17.dakikada geliyor.
juventus macında öne gectiğimizde dk 63. özette 2.44 den sonra futbol 90 dakika,sevincimizi dizginliyoruz demiş,yine yemişiz 68 .dakikada
Bu nasıl bir batıl inançtır mertensin de Napoli de şampiyonluğu yoktu. Reus bayerne gidip kupalar efendisi olurdu isteseydi Dortmunda bu ayıbı yapmadı büyük efsane sene de 25 maç yapar ama double double yapar yine deO adam bize cenabetlik getirir
Tüm gün yatmak zorunda kaldım Bakambu hasreti yataklara düşürdü.![]()

sanslıymıssın.benim daha dogmama 2 ay varmıs o vakitler.mac 30 eylül 1998de oynanmısBenim icin Hagi'nin Bilbao'ya attigi gol unutulmazdir. Lise'den arkadasimin evinde izliyorduk, Aydin'da. Artik beraberlik diyorduk donmez diyorduk, catttt.....sonrasi kutlama![]()
Entry nick uyumu gözden kaçmıyorBati dünyada bile böyle acik giyinmiyorlar yav
sanslıymıssın.benim daha dogmama 2 ay varmıs o vakitler.mac 30 eylül 1998de oynanmıs