Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nwakame
O kadar yerimiz yok. İcardi Rashica Fred ve 10 için bile 4 kişi gitmeliFred alınır. Mitzonun yerinede genç potansiyelli oyuncu alınır 6 8 oynayan
Yerli yeteneklere de yönelmek bayla kerem gibiFred alınır. Mitzonun yerinede genç potansiyelli oyuncu alınır 6 8 oynayan
Bu sene Lig'de görecez reis@Murat Durmaz var mıydı lan
Bize sprinter özellikleri olan kanat lazim derhal bir de playmaking wingertakımda 500 kanat varken bakambu kanat oynamaz arklar tşk
sanat tarihi konularını mı okuyordun rengimlan forumdan 3saatten fazla ayrılmadım, Bakambuyu gerçekten almışız adam gelmiş yeni gördüm
rengim günde 50 kez adamı transfer edince, gerçeğinede üstten bakıp geçmişim demekkisanat tarihi konularını mı okuyordun rengim

10 kanat ile oynayamayacağımıza göre nagerekBize sprinter özellikleri olan kanat lazim derhal bir de playmaking winger
Bize sprinter özellikleri olan kanat lazim derhal bir de playmaking winger
Dubois'in gidiceğini de pek sanmıyorum bu arada İcardi'yle beraber 12 yabancımız oluyor.Yani bu konu da zor bu arada Kerem-X-Berkan-Sergio-Lucas yapsak orta saha rotasyonunu , 10 numarayla oynayacaksak çok şişik oluyor orta taraf bence.Orta sahada 2li düzen için 5 orta saha fazla bence.O kadar yerimiz yok. İcardi Rashica Fred ve 10 için bile 4 kişi gitmeli
1 Muslera
2 Nelson
3 Mertens
4 Boey
5 Zaniolo
6 Torreira
7 Sergio
8 Morutan
9 Angelino
10 Bakambu
11 Midsjo gidici
12 Dubois gidici
13 Luyindama gidici
14 Cicaldao gidici
Evet bu rolü üstelenebilir bir tik daha sorumluluk alirsapm winger artık kerem
Bazı maçlar özellikle gol aradığımız maçlarda ileri Bakambu icardi zaniolo hatta barış olabilir angelinonun ortaları ile gol buluruzbakambu'nun kanatta da oynayabileceğini nereden çıkardınız yav adam 10 sene önce Bursa'da falan oynamış