Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.030
- 8.745
- 2.518
Ulan bjk ile dalga geçerdik sizin rakibiniz bursa diye şimdi bizim taraftar kafayı rize ile bozmuş Rize kim lan ahhaah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın 4 sene daha kontratı var, açık açık nasıl desin zaten Galatasaray'a gitmek istiyorum diyeBazi arkadaslarda okudugunu anlama sorunu var sanirim. Ugurcan Galatasaray’a gitmek istiyorum anlaminda hicbirsey dememis.
hayır yönetim birşey üflemiyor.Haluk'un mesaj muhtemelen dün çıkan haftaya yıldız bir oyuncu açıklanabilir hikayesiyle ilgili.
Yönetim yine muhabirlere bir şeyler üfürmüş belli ki, hepsi bir anda gaza geldi, beklediğimize değer bir isim çıkar inşallah
Galatasaray’a ozel hicbirsey demedi. Gitmek istedigi belli ancak bize ozel ilgiye dair hicbir isaret vermedi.adamın 4 sene daha kontratı var, açık açık nasıl desin zaten Galatasaray'a gitmek istiyorum diye
kulübümü ikna ederseniz ben gelmek isterim diyor işte
maaşı yüksek geliyordur Anadolu kluplerine, sözleşmesi bitince bedelsiz 10da 1 maaşa atar kendini biyerebu taylanı kiralamanın amacı ne şimdi iyi perf gösterirse sanki seneye para kazandıracak
direkt tapusuyla verelim kiralık giderse seneye yine göndermeye çalışıcaz
Öyle birşey olmayacak. Günay'dan devamUğurcan enfes olur harika olur.
Bal olur bal
Oynar hocam emenike bile kanat forvet oynadı bu ligde 4-2-3-1 de oynayamaz ama 4-3-3 de atarda attırırda kanattabakambu'nun kanatta da oynayabileceğini nereden çıkardınız yav adam 10 sene önce Bursa'da falan oynamış
hakeeeem ziyennncc
Noluyor abi![]()