Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.658
- 1.629
- 1.313
zaha olayı imkansız boş gündem hem biz o paraları vermeyiz hemde mali moç böyle bi rezillik yaşamamak için bizim verdiğimizin 3 katını verir geçiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerekli gereksiz ülkemiz için abartılacak yetenekte olduğuna bir çoğumuz hemfikiriz.abartmağa gerek yok
zaha şu an gereksiz oğlu gereksiz 1 transfer olur
abartmağa gerek yok
zaha şu an gereksiz oğlu gereksiz 1 transfer olur
tamam icardi varken a+ golcü getirmeye gerek var mı mesela aynı mantıkGerekli gereksiz ülkemiz için abartılacak yetenekte olduğunda bir çoğumuz hemfikiriz.
Bakambunun uçak olayı da çok acayip adam iki gün bekledi neredeyse
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İngiltere'de sakatlık geçirmiş, ama oynadığı zamanlarda iyiymiş dedilerneydi o bi tane lavuk vardı modarmı ne
noldu ona

Son sene leş imis. Keşke fenere evet deseydi o paralara.Zaha abartılmış balon , sırf 2 hareket biliyor diye topçu olmus , emre mor v2
Jakub Moder, Brighton’da geçen sezon 0 maç. Çapraz bağı koparmışneydi o bi tane lavuk vardı modarmı ne
noldu ona
Gerekliliğini gerekli gereksiz diyerek açıkladım konu yetenek ve bu yeteneğin takımımda olmasını isterdim demek istediğim bu sayın rengim.tamam icardi varken a+ golcü getirmeye gerek var mı mesela aynı mantık
para orta sahaya harcanmalı
oha Antalya'nın aldığı tam dopcu ismiymissadece bu sene mevcutlarin üstüne 5 adam geldi
szymasnki - fb
piatek - ibfk
buksa - antalya
gikiewicz - ankaragücü
kaluzinski - antalya
@Hayri CundZaha abartılmış balon , sırf 2 hareket biliyor diye topçu olmus , emre mor v2
anladım cnm saygı duyuyorumGerekliliğini gerekli gereksiz diyerek açıkladım konu yetenek ve bu yeteneğin takımımda olmasını isterdim demek istediğim bu sayın rengim.
küçük takım topçusuGerekli gereksiz ülkemiz için abartılacak yetenekte olduğuna bir çoğumuz hemfikiriz.