Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 13.119
- 7.387
- 1.873
Bu transfer o cok bilmis, nazli, gecimsiz, huysuz ve tabii ki sabirsiz yangin tayfa muritlerine gelsin. Onlar kendilerini bilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen öyle olacak o yüzden 8 numaraya nokta atışı yapmamız lazım gerekirse tüm bütçeyi oraya gömelim.yedekler bakambu,mertens,oliveira,dubois diye değişir
İlk 2 turu rahat geçicez. Play off turunda da zaha zaniolo çıkacak alacak maçlarıKalırsak
Fbye calim atmak guzel de maddi anlamda zorluklara sebep olacaksa hic olmasin. Olmaz diye umuyorum, Erden vurdumduymaz birisine benzemiyor
Harbi mi bunu ilk defa duydum.sıkıntıymış yerliler daha önem kazandı8+3+3 olduğunu bilerek kadroları kuralım +3 tribünde oturacak yedek kulübesinde olmayacak. Oliveira, Mertens ve Dubois'i bol bol tribünde görürüz.
Tm değerleri düşük gösteriyor normal de kulübün toplam değeri 200 milyonungeçer şuan
Gelirse benden forma hediyeDaha Şpertşyan gelecek kanki daha dur.
8+3+3 diye bişey varmı 8+6 değilmi o8+3+3 olduğunu bilerek kadroları kuralım +3 tribünde oturacak yedek kulübesinde olmayacak. Oliveira, Mertens ve Dubois'i bol bol tribünde görürüz.
O yüzden diyorum yerli rotasyon da en az yabancılar kadar önemli Halil, Kerem Demirbay vs bunlarda önemli olacak belki Mert Müldür.Harbi mi bunu ilk defa duydum.sıkıntıymış yerliler daha önem kazandı
Günay nolcak. Gerçi resmi aciklamadikbana da öyle geliyor
8+3+3 olduğunu bilerek kadroları kuralım +3 tribünde oturacak yedek kulübesinde olmayacak. Oliveira, Mertens ve Dubois'i bol bol tribünde görürüz.