Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48 saat önce yangın için dinamitler barutlar döşemeye başlıyordu forum. Tanrilar kurban istiyor diyerek Meliksahi da infaz edecektik. Nerden ne hale geldik Meliksah artık istediği kadar duyum verebilir ben yönetime güveniyorum. Erden Timur burdakilerden az fanatik değil. En a bizim kadar fanatik bir Galatasarayli. Arkaniza yaslanin takima sahip çıkın

Kulüp Zaha bildiriyor, Zaha konusunda oyuna gelmeyin maliyet noktasında diyorum adam bana kıvırma bilmem ne çekiyor kardeşim kulübün bildirim saati ile benim postun saatine bak bu kadar mı cahilsin...

48 saat önce yangın için dinamitler barutlar döşemeye başlıyordu forum. Tanrilar kurban istiyor diyerek Meliksahi da infaz edecektik. Nerden ne hale geldik Meliksah artık istediği kadar duyum verebilir ben yönetime güveniyorum. Erden Timur burdakilerden az fanatik değil. En a bizim kadar fanatik bir Galatasarayli. Arkaniza yaslanin takima sahip çıkın
Ne duyumu yaw. Saglam patladi

Yağız ve elemanları Zaha mevzusunu iki üç gündür biliyorlardı ve Dominguez haberini de bu yüzden piyasaya saldılar bence. Dominguez'e yürüdüğümüzü sanmıyorum fb 10-15 milyon verip alır bu herifi sırf zaha'nin acısını hafifletmek için salınmış bir kolpa gibi duruyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-23-19-33-35-148_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-07-23-19-33-35-148_com.android.chrome-edit.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt