Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.994
- 10.488
- 2.223
10no kerem hayırlı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene avrupada ses getirirsek seneye araplardan fena bonservis kazanabiliriz.Düşünsenize Boey Zaha Zaniolo İcardi Torreira Nelson Angelino,her biri 20 milyon euro ya satılabilecek oyunculara sahipsin
la olum ciddiyim ben. nette sürekli dolandırıcı tipler var, bulamadım gerçekten uğraşı hayvanlar olan bir yer.Kanarya sevenler dernegi hahahahah
Renktas, ben ABD'deyim. TR'de bu islerle ilgilenenlere sorsan iyi olur.la olum ciddiyim ben. nette sürekli dolandırıcı tipler var, bulamadım gerçekten uğraşı hayvanlar olan bir yer.
Yilin sok ani.Bana birisi iki sene evvel oyuncularımız Zaha, Zaniolo, Torreira, Icardi olacak, ben o kişinin aklından şüphe ederdim. Üstelik sen bu Avrupa piyasada bile kıtlık olan sol bek olarak angelino yu aldın…
abi belkahveden cık otobana baglan 4 saatte istanbuldasın sonra tut getir kara oglanı alaçatıda istanbullu görmemişler yıldız görsünSevinçten havalara uçtum. Dışarıya fırladım. İzmir'i bilenler anlar Sabuncubeyli tünelinden çevirdiler. O gazla havaalanına giderdim
İstanbulu değil başka bir şeyi beğenmemiş sanki
Ezikler sizi
1. ve 2. belli. Yedek stoper alırsak çetin bir yarış olur.
Muslera
Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino
Torreira-Berkan
Zaniolo ..................... Kerem
Zaha-Icardi
Günay
Dubois-Kaan-Emin-Kazımcan
Sergio-Fred
Rashica...........Mertens................Barış
Bakambu