- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Icardi o zaman tatilde miydi?Toronto ya cevap bul o zaman Murp
Toronto'da Bernardeschi ve Insigne var bildigim. Onlar zaten hedefimiz olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi o zaman tatilde miydi?Toronto ya cevap bul o zaman Murp
Tomas Soucek > Prag?Bilmiyorum abi İnsigne'dir belki Mertens'i kıramamışızdır![]()
evet fakat 48 saat sonraki maçta normal olarak oynayamaz ama rövanşta rahat rahat oynayabilir.Zahayı zalgris maçına bildirebiliyor muyuz
Ya birader bildirim geldi, direkt yazdım hatta bildirim geldiğinde forumdaydım zaten, siz ne yiyip ne içiyosunuz maliyet konusunda uygun dedim sponsorlar çıkıyor bak ortaya, karşı taraf şişirecek haberlerinde maliyeti diyorum, ne anlatıyosunuz siz?Ya kusura bakmyın fakat bu çabalamanız çok komik görünüyor dışardan. Zaha deniyor canlı yayında Zaha konusunda oyuna gelmeyin diyorsunuz. Kap gelince editleyip maliyet konusunda diyorsunuz. Kusura bakmayın benim kaynağımdan böyle bir bilgi gelmedi deseniz bir erdem göstermiş olurdunuz. (Ben genelde duyumculara çok yüklenildiğini düşünen bir taraftarım bu arada.)
Bence de saçma olur abi, izleyelim görelimardımıza mı sokcaz onu Melik
Şaka gibi ileri hattımız İcardi-Zaniolo-Kerem ve Zaha dörtlüsünden oluşacak. Bu dörtlünün hepsi ayrı ayrı double-double yapma adayıZaha 22-23 skills videosundan geliyorum. Hem hizli hem dribblingci hemde ayi gibi guclu
Bizdeki yapacagi istatistikleri simdiden buraya birakayim
Ekli dosyayı görüntüle 211710
Zaha açıklanınca hepsi mal gibi kaldı. Aykut ince belli ki fb li, aşırı zoruna gittiA spor italya özetleri ile geçiştirmeye çalışıyor![]()