- 18 Mayıs 2011
- 22.217
- 12.068
- 1.873
Yapacak birşey yok ligde 3. Yerliyi ya Kerem ya Salih gibi bir isimle tamamlarsın. Şu anda Kerem Salih gibi bir isim şart oğlu şart oldu?var mı oyle gurbo ortasaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak birşey yok ligde 3. Yerliyi ya Kerem ya Salih gibi bir isimle tamamlarsın. Şu anda Kerem Salih gibi bir isim şart oğlu şart oldu?var mı oyle gurbo ortasaha
Soucek’i Prag’da parlamadan foruma yazmıştım 6-7 istiyorlardı o dönem ama sonra 50 kağıtlık topçu oldu. Son senesi bile olsa imkansız.soucekin olabilitesi var mı sence ?
Kuşların pazar günü nasıl geçiyor diye merak eden varsa

Messi deseler bile inanır enayiler artık )Fb space odasinda lo celso yu da alacağımızı söylüyorlar
Gotleri yaniyorTrt spor zaha 4 ay sakat diyor ne alaka?
Adam kaybetmekten nefret ediyorum demis niye fenere gelmediği belli oldusüper ligde bu adamı durdurucak bek ve stoper yok şuanda alayının içinden geçer gider
Hunharca gülmek istemedim, böyle devam etsinlerBrezilyalilar gibi guldun rts
Kessie italyaya gitmedi yavEksik parçayı tamamlayabileceğini düşünmüyorum.
İmkan vermesem de eksik parça Kessie gibi birisi olmalı.
berkan yeterli olur bence lig içinYapacak birşey yok ligde 3. Yerliyi ya Kerem ya Salih gibi bir isimle tamamlarsın. Şu anda Kerem Salih gibi bir isim şart oğlu şart oldu?
Ali baskanim got yaniklarini ziyech ile söndürecek demek ki