Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.529
- 11.985
- 808
Türkiye liginde bir boey zahayi zorlardi oda bizde olduguna göre zahayi tutacak bir bek göremiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye liginde bir boey zahayi zorlardi oda bizde olduguna göre zahayi tutacak bir bek göremiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yer yüzünde feneri tercih eden hiç bir futbolcunun beyni yoktur Açık baksınlar kanıtlanırAdam kaybetmekten nefret ediyorum demis niye fenere gelmediği belli oldu
bu salih özcan dortmunda ilk 11 değil mi ?berkan yeterli olur bence lig için
o görevi keremden iyi yapar
salihi bilemiyorum
Bilmiyorum gidip gitmediğini ama profl olarak öyle birisi lazım demek istiyorum.Kessie italyaya gitmedi yav
Ali baskanim got yaniklarini ziyech ile söndürecek demek ki
STSL ye gelmeden önce İcardi nin de 11 asisti vardı 4 sene boyunca lig maçlarında. STSL çok farklı bir kulvar Zaha da ezici bir üstünlük sağlar. Zaniolo da bildiğim kadarıyla Zaniolo konferans ligi + lig maçında iyi bir asist katkısı vermiştiZaniolo ve Zaha daha cok bitirici degil mi? Zaha mesela son 4 senede 11 Assist yapmis.
Leicester’dan ucuza adam alamazsın kolay kolay.
Pasör box to box lazım ama 8 bölgesine artık, orası kesin.
prime selçuk gibi bir adam lazım aklıma kimse gelmiyor8 no ya kimi almalıyız?
8 ve 10 numarayı bekleyin,hazılıklı olun dedi halukla gökhan8 no ya kimi almalıyız?
Mevcut kadrodaki tek çözüm zaten o şu kadroda. Ama yerli alternatifi yok...berkan yeterli olur bence lig için
o görevi keremden iyi yapar
salihi bilemiyorum
şu kadrado rabiot yada ilkaydan biri olsaydı valla kısa vade avrupa kupası hedefi çok mantıklı olurduBize acil bi İlkay lazım. Oda olmadı Veratti.
Ke rem8 no ya kimi almalıyız?