Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.548
- 12.546
- 2.868
Aspordan goruntu alip hayri hangisi olabilir konusu >zaha konusu olucak benceGidiom valla bilmiom otogarı geçtim demin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspordan goruntu alip hayri hangisi olabilir konusu >zaha konusu olucak benceGidiom valla bilmiom otogarı geçtim demin
Gün içinde huanmata'nın yeri dolacak mı falan diye dalga geçilecek tarzda sorular soruluyordu. Şimdi araya günay güvenç ve bakambu maliyet kap'ı gelse 2 sayfa yorum anca alır. İcardi'yi bırakıp orta sahayı beklemeye geçtik, ilaveten midtsjö'ye kulüp arıyoruz şuan
Gs youtube katil rtsbeyler zahayı karşılama canlı nereden izleyebiliriz.
@Hayri Cund yayın açacak birazdanbeyler zahayı karşılama canlı nereden izleyebiliriz.
hc kayboldu görenler bilenler allah rızası için gsc transfer nöbetineGidiom valla bilmiom otogarı geçtim demin
Zaniolo daha iyi olsa da Rashicayi ben de tercih ediyorum. Tam system oyuncusuSimdiden oyuncu satmadan sponsorladan 25m euroyu bulduk gibi. Erden baskan 50yi gececez insallah dedi. Sorun olacagini sanmiyorum
Ama bana sorarsan zanyoloyu 30-35e satip yerine rasiti alir hem kasaya para sokarim hemde rasit gibi takima faydali 1 oyuncu kazandiririm ve kasayi rahatlatmis olurum