- 21 Haziran 2011
- 27.260
- 7.354
- 2.238
Baya kalabalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan zaten.kerem övet de yalanlamıs
olmazafrika kupasini iptal edecek bir babayigit yok mu yav
Yahu yok 2 gündür icardi Arjantin pompalıyorlar basında. 10 uçak adam gidip Arjantin den alır gelir icardiyi zorla...Tatlar kaçık’da Newels Old Boys’da o para nerede var merak ettim
zanioloyu gözden düşüren var mı varsa nasıl bi kafa yaşıyor merak konusu, italya milli takımının en iyi oyuncusu herif, 24 yaşında bile değil , bi futbolcunun sahip olabileceği max fiziğe sahip şutör bi kanat. bu herifin normal şartlarda bize geleceği söylense ciddiye bile alamazdıkZaniolayı hemen gözden düşürmeyin bize lazım o adam 10-15 arası rahat skor katkısı olur onun bu sene
benim bugunu kufursuz kapatmam zor olacak ama direniyorum.hala aynı salak haberi tasıyosunuz,yalan oldugunu bildiğiniz halde
Yok su an jk ye sapladigimiz mac varGstv yayın yok mu
almamız lazım reco. çekmemiz değil. allah seni yanına çeksin ulannn!!! : ddkaleye ugurcanı cekmez isek tüm hamleler bosa cıkabilir
netice hücum hattı gayet iyide deriz değil mi ?Ar tarafını sağlama alırsak premier ligde ilk 5 e oynar takım zaten
HAYAT BITTI