Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi nevzatin spaceni dinleyip aktarabilirmi? Ben buranin son sayfasina varmaya calisiyorumda

Bir lafa çok ayar oluyorum.Su oyuncuda gelirse Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final görürüz felan.Sampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gören takım yarı final ve final de görebilir.2013 de çeyrek finalde Real eslesmesinde verilmeyen penaltılar ve ofsayttan yediğimiz gol olmasa pekala daha fazla da ilerleyebilirdik aynı zaman da geçen sene yarı final gören Milan takımına bakın şansın da yanında olması gerektiğini görürsünüz.

Peter Griffin GS DE
247671FF-CC13-4061-A62C-B5AFDC5C067D.webp

Here we go

Z I Z bu sene fena can yakacak.

en sevindim şey ise bu oyuncuların son günü değil heme ağustosta varmadan aldın

Değerli GSC üyeleri,

Bugün akşam saatlerinde Galatasarayımızın Bayern Münihli Ryan Gravenberch ve kulübü ile anlaştığı ve bu transferin opsiyonlu kiralık şeklinde gelişeceği bilgisi geldi, bilgiyi aldığımız yer ise Angelino transferinde bizi bilgilendiren kişidir.

*Bu bir duyumdur, gerçekleşmeme ihtimali tabiki mevcut, bunu tekrar tekrar ifade etmek istiyorum.

*Ayrıca olanlar olmayanlar itibariyle herkese teşekkür ederim. Hatalarımız oldu doğrularımız oldu, gönlünü kırdıklarımız var ise kusurumuza bakmasınlar. Bu noktada daha fazla yıpranmak ve yıpratmak istemiyorum, inşallah Galatasarayımız için başarı ve kupa dolu bir sezon olur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt