Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 6.914
- 1.905
- 2.248
Herifin fizigi ve kosu tarzi bizim luyindama boss un ilk geldigi selere benziyor1.15de dzekoyu amele sümüğü gibi yapıştırmış yere![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifin fizigi ve kosu tarzi bizim luyindama boss un ilk geldigi selere benziyor1.15de dzekoyu amele sümüğü gibi yapıştırmış yere![]()
Partey falan imkansız.
Takımların düzenli oyuncularını alamıyoruz, bu noktada yanılgı olmasın. Zaniolo var tek anti tez onda da mevzu belli.
Partey 11 oynar zaten 8 özellikleri de gayet iyi.
Ben 1 tane Arsenal taraftarı görmedim forumlarında 11'e yazan. Hepsi gönderilmiş gibi davranıyordu Rice ve Havertz transferinden sonra. Xhaka'yı da hemen paketlediler.Partey falan imkansız.
Takımların düzenli oyuncularını alamıyoruz, bu noktada yanılgı olmasın. Zaniolo var tek anti tez onda da mevzu belli.
Zahayi kime benzetiyorum diyorum. Curren$y diye bir rapçi var, çok benzemiyor mu sizce de?
joao felix gelir,bizim salaklar baska isimlere düşmüş hemen
Bu ikili ayrılmaz.Şaka maka bi felix çeksek kadroya bak
İcardi
Zaha Felix Zaniolo
Ben 1 tane Arsenal taraftarı görmedim forumlarında 11'e yazan. Hepsi gönderilmiş gibi davranıyordu Rice ve Havertz transferinden sonra. Çaka'yı da hemen paketlediler.
Partey oynayamaz bence artık. Rice-Odegaard-Havertz üçlüsüyle oynayacak diyor İngilizler. Manchester maçına da bu üçlü ile çıktı.Yedekte de jorginho falan var bırakabilirlerPartey falan imkansız.