Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partey oynayamaz bence artık. Rice-Odegaard-Havertz üçlüsüyle oynayacak diyor İngilizler. Manchester maçına da bu üçlü ile çıktı.Yedekte de jorginho falan var bırakabilirler

Arsenal’in geçen sezon sıkıntılarından birisi de rotasyondu, Partey sakatken çok zorlandılar imkan vermiyorum ben. Jorginho zaten farklı profil, Lokonga falan gider giderse. İnanan inanabilir yine de.

O üçlü de oynayabilir mi muamma Havertz uzun süredir çift yönlü bir oyun oynamadı.

Transferde acaba neler kaçırdım diye geriye dönük sayfaların okunduğu nöbet şükela nöbettir

Akıyor maşallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9047b86caadc60f5ebecdc1ee8706b27.jpg

Sürpriz bir Sergio ayrılığı bekliyorum bu arada Arabistan’a. Belli olmaz ama Mertens imkansız, bu noktada Sergio ile yollar ayrılabilir özellikle de yerli bir orta saha oyuncusu gelirse.
valla mertensin ayrılma ihitmali daha yüksek abi(astrolojik acıdan) hatta italyaya dönüş diyorum ben,belki napoli mümkünse

Sürpriz bir Sergio ayrılığı bekliyorum bu arada Arabistan’a. Belli olmaz ama Mertens imkansız, bu noktada Sergio ile yollar ayrılabilir özellikle de yerli bir orta saha oyuncusu gelirse.
Sergio nun gideceğini ben de düşünüyorum. Özellikle kampta sakatlık falan olduktan sonra benim gözümdeki gitme ihtimali daha çok arttı...

Hem oli hem mertensi paketlesek 10 kağıda ne güzel olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

de poul nasıl bir seviye olursa hani lig salla zatende uefa kupası kesinlikle hayal değil o zaman.

valla mertensin ayrılma ihitmali daha yüksek abi(astrolojik acıdan) hatta italyaya dönüş diyorum ben,belki napoli mümkünse
Mertens takım için önemli bir oyuncu, herkesle iletişimi de çok iyi, bırakıp gitme ihtimali yok hele de İtalya falan daha da zor.

Adam futbolu bırakma derdinde güzel sezon geçirip.

Astrolojik açıdan giricem sana sonunda.

Arsenal’in geçen sezon sıkıntılarından birisi de rotasyondu, Partey sakatken çok zorlandılar imkan vermiyorum ben. Jorginho zaten farklı profil, Lokonga falan gider giderse. İnanan inanabilir yine de.

O üçlü de oynayabilir mi muamma Havertz uzun süredir çift yönlü bir oyun oynamadı.
Partey gittiği an Lavia’ya çökecekler. Ama Ornstein’ın podcast’ında duydum minimum 20 istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt