Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem oli hem mertensi paketlesek 10 kağıda ne güzel olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Buna da katılmıyorum, takım hafızası kaybolmamalı.

İyi oyuncu getirmekle iyi takım olunmuyor ama geçen sene net iyi bir takım vardı. Sergio alternatifsizdi, Mertens ise sakatlık sonrası özellikle şut atamadı, duran topları bile kullandırmadılar dizlerine yük binmesin diye. Şu an geçti sakatlığı, yaşlı olduğu için geç de olsa form tutacaktır.

Mertens takım için önemli bir oyuncu, herkesle iletişimi de çok iyi, bırakıp gitme ihtimali yok hele de İtalya falan daha da zor.

Adam futbolu bırakma derdinde güzel sezon geçirip.

Astrolojik açıdan giricem sana sonunda.
bende oglu için gitmesin istiyorum.çok tatlı velet,o zaman morutanı kiralarız.ya da şu an 14 yabancıyız,midsö ve dubois gider.ortasaha ve 10 numara gelir.mert müldür de beke.morutan kalabilir yine

zakharyanın bu yaz ayrılacagını bilmişim.tohumuna tüküreyim,gelmedi bize.
Ya defolsun gitsin nereye gidiyorsa. Bizimle hikayesi olmayan bir futbolcuya takılı kalmamak lazım. Kadromuz geçen yıla göre kesinlikle daha güçlü olacak.

Buna da katılmıyorum, takım hafızası kaybolmamalı.

İyi oyuncu getirmekle iyi takım olunmuyor ama geçen sene net iyi bir takım vardı. Sergio alternatifsizdi, Mertens ise sakatlık sonrası özellikle şut atamadı, duran topları bile kullandırmadılar dizlerine yük binmesin diye. Şu an geçti sakatlığı, yaşlı olduğu için geç de olsa form tutacaktır.

Arap baharından faydalanalım derim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahsettiği isim Lo Celso değil mi 8.5 gibi oynamıyor mu ?.

Gökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı, 8 gibi 10 ya da 10 gibi olup 8 numarada oynayan bir transfere hazırlıklı olsun."

iyi midsö ve dubois gitsin o zaman.ortasaha ve 10 numara bekleyelim.beke de gurbetçi hamlesi.morutanda kalsın şimdilik.

Sürpriz bir Sergio ayrılığı bekliyorum bu arada Arabistan’a. Belli olmaz ama Mertens imkansız, bu noktada Sergio ile yollar ayrılabilir özellikle de yerli bir orta saha oyuncusu gelirse.
Gitmesini istemem yav
Ama maaş + bonservis total düşünürsek
Verdiğimiz bonservisini üstünde iyi bir teklif gelirse, yıllık maaşından da çıkacağız...
O zaman menfaatler gereği gitsin diyebilirim

Aslında herkesin ortak istediği isim belli Uğurcan'da ona ne fiyat çekerler bilmiyorum 5-6 m euro + 1 oyuncu kiralık fena olmaz.
Vallaha Muslera nın yerli tek alternatifi o. Onun dışında yerli bir kaleciye bu takımı emanet etmek yapılan onca transferi riske atmak demek... Ben de isterim ama Trabzonspor ölür de bize o çocuğu vermez gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt