Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.401
- 18.034
- 2.228
banada uğurcanı alacakmışız gibi geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubois'i salmıyorum.iyi midsö ve dubois gitsin o zaman.ortasaha ve 10 numara bekleyelim.beke de gurbetçi hamlesi.morutanda kalsın şimdilik.

Bizde de var hocam umarım bizim saldırgan bakış açımız da adamı yemez yorumları ileHerkes transfer sarhoşu oldu ama Erden Timur’u korumak lazım. İçerde ki hainler ve dışardakiler yıpratmaya çalışacaktır. Çok dikkatli olmak lazım. Transfer sezonununda sonra dinlenmeli. Bu toksik ortam adamı kaçırmasın.
Üstad kaleye Uğurcan için düşüncelerin nedir?Arsenal’in geçen sezon sıkıntılarından birisi de rotasyondu, Partey sakatken çok zorlandılar imkan vermiyorum ben. Jorginho zaten farklı profil, Lokonga falan gider giderse. İnanan inanabilir yine de.
O üçlü de oynayabilir mi muamma Havertz uzun süredir çift yönlü bir oyun oynamadı.
Hollandali 8 falan dedi sonra sanirim. Bayerndeki elemani isarette etmis olabilir bilmiyorumBahsettiği isim Lo Celso değil mi 8.5 gibi oynamıyor mu ?.
Gökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı, 8 gibi 10 ya da 10 gibi olup 8 numarada oynayan bir transfere hazırlıklı olsun."
Bonservis konusunda çok cömert değillerki
Beleşe adam topluyorlar ağırlıkla
Sergio zaten yüksek maaş alıyor, zor iş.
Torreira geçen sene ölmedi bu sene kesin gider.Bence Demirbay yeter 8e Oliveira kalacaksa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilemedim nelsson yerine Merih çok savruk kalır gibi Nelson Merih daha doğru ikili gibi8e bıraksalar bugün alırız bence
agustosta gelirbanada uğurcanı alacakmışız gibi geliyor
Demirbay bizim şuanki ön hattı kaldıramaz bence artık çok ofansif oldukBence Demirbay yeter 8e Oliveira kalacaksa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi