Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes transfer sarhoşu oldu ama Erden Timur’u korumak lazım. İçerde ki hainler ve dışardakiler yıpratmaya çalışacaktır. Çok dikkatli olmak lazım. Transfer sezonununda sonra dinlenmeli. Bu toksik ortam adamı kaçırmasın.
Bizde de var hocam umarım bizim saldırgan bakış açımız da adamı yemez yorumları ile

Arsenal’in geçen sezon sıkıntılarından birisi de rotasyondu, Partey sakatken çok zorlandılar imkan vermiyorum ben. Jorginho zaten farklı profil, Lokonga falan gider giderse. İnanan inanabilir yine de.

O üçlü de oynayabilir mi muamma Havertz uzun süredir çift yönlü bir oyun oynamadı.
Üstad kaleye Uğurcan için düşüncelerin nedir?

Bahsettiği isim Lo Celso değil mi 8.5 gibi oynamıyor mu ?.

Gökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı, 8 gibi 10 ya da 10 gibi olup 8 numarada oynayan bir transfere hazırlıklı olsun."
Hollandali 8 falan dedi sonra sanirim. Bayerndeki elemani isarette etmis olabilir bilmiyorum

Evet güldük eğlendik ama gerçeklere bakalım Bi kendimizi çimdikleyelim. Zaha başından beri kesinlikle Türkiye'ye gelmeyi bir adam olarak görmüyordu açıkçası. Fener için de mümkün değil alamazlar diyordum. Arabistan ya da İngilterede kalır diye bekliyordum. Bonservis olmadığı halde neden İngiltere'nin orta /üst seviyesi takımlarından teklif gelmediğini anlamadım.

Çok iyi futbolcu transfer ettik ama kafamda taşları yerine oturtamıyorum. Kerem'i kesse 3 Türk kuralınında kimi kullanacağız? 1) Abdulkerim 2: Yok. Solbek falan Türk oynatamayız Orhan Uluca oynamadığı zaman Angelino problem olur demişti. Bu durumda kaleci kesinlikle Türk olmalı. Uğurcan transferini başlarda anlamsız bulsam da şu an mutlaka yönelmemiz lazım açıkçası. Bonservis +takas halledilmesi yoksa çok sıkıntı çekeriz. Bu arada Halil transferi de ayrıca çok gereksiz oldu.

bc89ba0935b36877d920d72d24e46f57.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt