Serkan Gündüz
10 Numara!
Kimi aradınBahsettiği isim Lo Celso değil mi 8.5 gibi oynamıyor mu ?.
Gökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı, 8 gibi 10 ya da 10 gibi olup 8 numarada oynayan bir transfere hazırlıklı olsun."
Kimi aradınBahsettiği isim Lo Celso değil mi 8.5 gibi oynamıyor mu ?.
Gökhan Dinç: "Galatasaray taraftarı, 8 gibi 10 ya da 10 gibi olup 8 numarada oynayan bir transfere hazırlıklı olsun."
De paul diyor net
Kuramazsın net. Ben Rashica'yı bile tutamamıştım takımda, bırak Icardi'yi. Zaha'ya Angelino'ya girmiyorum bile.bu kadroyu FMde zor kurarsin.![]()
herif cok yakısıklı bende salamıyorum.o zaman morutan kiralık gitsin,midsö de satılsın hollandayaDubois'i salmıyorum.![]()
Bu gecede uyku yok.
Bu gecede uyku yok.
Top tekniği de çok iyi bence bazı maçlar güç katacaktır.herif cok yakısıklı bende salamıyorum.o zaman morutan kiralık gitsin,midsö de satılsın hollandaya
o zaman u21 e genc ortasaha alalım bro bi deTop tekniği de çok iyi bence bazı maçlar güç katacaktır.
satıp daha üst düzey alabilirizNelssonu felan satmayi bırakın abi
Nelson ve Boey en son satacağım adamlar
Satmayalım satmayalım satmayalım
bos atmistim o,cikti xd
hayır dubois gitmesiniyi midsö ve dubois gitsin o zaman.ortasaha ve 10 numara bekleyelim.beke de gurbetçi hamlesi.morutanda kalsın şimdilik.
koke ve de paulu gecin. alamayiz
saul olabilir. o da son dönemlerde düsüste oldugu icin. burda kendini yine bulursa cok iyi bir transfer olur. yasi da gayet makul. ben olumlu bakiyorum saula
oglum onur bakiri gectinherif cok yakısıklı bende salamıyorum.o zaman morutan kiralık gitsin,midsö de satılsın hollandaya