Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle isimli büyük transferlerden sonra taraftar gaza geliyor dah büyük isimler ortaya atlıyor. Orta saha için son çıkan isimler mümkün değil, gerçekliğin ötesinde. 8 numaraya ihtiyaç olduğu gerçeği var ama bu yönetim +Erden Timur + Okan Buruk'un klasik Türk teknik adam imajondan çok farklı olması kafamı rahatlatıyor beni. Kafam rahat zevkle sosyal medyayı takip ediyorum...

Bu arada tam geçiş takımı olduk ama set için hala yetersiziz. Angelino eklemesi oldu sadece.

Bu noktada orta sahadaki yapboz hem defansı iyi tempolu hem de takımın beyni olacak pasör playmaker olmalı, zor iş bunu bulmak.

zaha öncesi, angelino/icardi ikilisinin set için iyi bir çözüm olduğunu onaylamıştın diye hatırlıyorum.

peki dribbling + dar alan becerisiyle zaha'da set için iyi bir çözüm olmaz mı? sonuçta premier ligde bile iyi bir yüzdeye sahip. sadece geniş alanda sprinte kalkan tipte bir oyuncu değil.

şut tehdidi de ekstrası.

bence defansif yönü bi tık daha güçlü playmaker 8 çoğu sorunu çözecek gibi.

kereminde geçen seneden iyi olacağını düşünüyorum. 10 numaraya kayabilir mi?

Kerem Aktürkoğlu bu sezon 16-17 asistlik bir performansa çıkabilir. Oyun görüşünü de son maçlarda epey geliştirmişti bu kadroda kime atsa gol yapar.

Zahanın gelişinin GS TV çekimi var mı? Uçaktan inme işlemler taraftar ile buluşma uzun şekilde. Normalde GS YouTube kanalı veriyordu ama

Zahayı forvet arkası oynatacak hoca bence, 8 numara transferiyle orta sahayı kapatırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt