- 22 Ağustos 2010
- 32.999
- 37.870
- 3.033
sakatlığı olmasa bence melo v2Lemina’yı sever miydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlığı olmasa bence melo v2Lemina’yı sever miydin
Kısa var, uzun katıldaZahanın gelişinin GS TV çekimi var mı? Uçaktan inme işlemler taraftar ile buluşma uzun şekilde. Normalde GS YouTube kanalı veriyordu ama
Palace yıllarca geçiş oynadığı için alışmak biraz zor olabilir, dar alanda iyi ama set hücumu biraz daha az top kaybetmek, doğru pası atmak işi. Çalımla tabii ki çözer de benim kastım biraz daha pas odaklı.zaha öncesi, angelino/icardi ikilisinin set için iyi bir çözüm olduğunu onaylamıştın diye hatırlıyorum.
peki dribbling + dar alan becerisiyle zaha'da set için iyi bir çözüm olmaz mı? sonuçta premier ligde bile iyi bir yüzdeye sahip. sadece geniş alanda sprinte kalkan tipte bir oyuncu değil.
şut tehdide ekstrası.
bence defansif yönü bi tık daha güçlü playmaker 8 çoğu sorunu çözer gibi.
Bu arada tam geçiş takımı olduk ama set için hala yetersiziz. Angelino eklemesi oldu sadece.
Bu noktada orta sahadaki yapboz hem defansı iyi tempolu hem de takımın beyni olacak pasör playmaker olmalı, zor iş bunu bulmak.
Katilmiyorum. Gayet de Kazimcan ile cozeriz. Iyi de oynuyor genc Aslan. Kaleden ziyade solbek riski almak daha mantikli.
1 ay öncesinde Juventus ile en son 1 yıllık anlaşma yapılacağı söyleniyordu son durum nedir bilmiyorum.Rabiot bir takımla anlaştı mı?
abi benim kasıklarım zarar gördü fazla agırlık kaldırdıgım için biraz bugun,bu zaniolo kafayı yemişYav sürekli çok riskli idmanlar yapıyor
Şunu forumdan birisi yapsa beli kayar
elde kalmadan gonderılmeliYav sürekli çok riskli idmanlar yapıyor
Şunu forumdan birisi yapsa beli kayar