Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde 8 ve 10 planı net vardı ama Zaha 10 numarayı taca çıkardı bence. Bu olacaksa Zaniolo kesin yolcu demektir.

Kesin demek cok dogru degil Keramettin. Gercektende hedefleri dogru koymusuz. Bazen, elde tutup, parlatip cok daha iyi rakamlara satma gibi ozguveni gosteriyoruz diye dusunuyorum. Zaniolo da bence kalmak istiyordur su asamada.

Partey falan imkansız.

Takımların düzenli oyuncularını alamıyoruz, bu noktada yanılgı olmasın. Zaniolo var tek anti tez onda da mevzu belli.

Partey 11 oynar zaten 8 özellikleri de gayet iyi.

Alırız manasında demiyorum da Arsenal Partey'i satacak diye söylüyorlar haftalardır EPL haberlerini takip edenler. Rice-Havertz geldiğinde Arsenal'in yeni orta saha düzenini konuşurlarken Partey gidebilir falan diyorlardı ben hatırlıyorum. Hatta şaşırmıştım geçen sene çok iyiydi, sakatlığını da çok hissettiler aradılar diye...

sakatlığı olmasa bence melo v2
%100

Çok benzetiyordum Melo’ya ben de.

Hem sert, hem de ince bilekliydi. Melo’nun alameti de defansif katkıları dışında oyun içi baskınlığı ve dribblingiydi. Tabi Lemina onun kadar baskın değildi.

samiyen toplu yalanlama yapacak bakalım hangi isimler yalan

angelino oynamadığı için city'den, leipzig'den kaçan bir oyuncu. durumu izah etsek bile kulübeye ikna olmaz. herif oynamak istiyor.

Iyi de ben yedek duracak demedim :)

CL var, lig maci var - lig maci var... Yeri gelir Kazimcan oynar demek istemistim. Bazen kaleci, bazen ortasaha, bazen onde BAY vs..

Kesin demek cok dogru degil Keramettin. Gercektende hedefleri dogru koymusuz. Bazen, elde tutup, parlatip cok daha iyi rakamlara satma gibi ozguveni gosteriyoruz diye dusunuyorum. Zaniolo da bence kalmak istiyordur su asamada.
kalacagım dedi zaten 10 kere

Icardi geldikten sonra takim degeri 215 m € oluyor, gelecek orta saha ile 230m € olur. Heralde ilk defa 200 m € gecmis oluyoruz. Bi kac sene önce ajax 200m € deger ile cl de yari finale kadar cikmisti. Neden olmasin. Grublari gecip ceyrek finale cikmak yine büyük basari olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt