Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75db3645564bb09fbadaf2a395977f5d.jpg

bakambunun lisansı hala cıkmamıs
zalgiris maclarına yetisemeyecek galiba

Zaha'yı milli takıma çağırmıyorlar mı acaba? En son 2022 kasımda oynamış elemelerde de oynatmamışlar.

hocam kereme söveriz bence

son videolarını ızledım mertens gibi sut cekıyor

ben ikisinide almazdım açıkcası

kerem kötü topçu değil
daha kreatif en azından

salih bence dümdüz topçu

keremin son halini bilmiyorum ama bi ara çok iyidi

salihin en prime dönemi yinede beğenmiyorum

bence ortasahayı boşversinler türk topçusu yok alabileceğimiz

şu kadroya merihi çekmek lazım

O değil Kadir Cetincali , Zaha yalandan başka bir şey değil minvalinde bir şey paylaştı.. dakkasına kap geldi ya la

Jet hızında silmistir o twiti herhal

Ulan kadir ne adamsın :asd:
Rodop dedemi severiz ederiz ama bence hem kendisi hem de bu Kadir hiç bir halt bilmiyorlar ve hiç haber de alamıyorlar.

Hepsi kolpa.

Sow hayırlı olsun o vakit

Yeni ekleme olarak kastetmiştim rengim + Afrikalı olmaları tabiiki.

Bu arada Dubois umarım az biraz para kazandırır gönderilir

Pardon kacirmisim bu detayi :)

Dubois icin Ligue 1'den iki klup ismi geciyor bakalim. Kalsa da problem yok iki beki'de yedekliyor hani o nedenle. Yabanci problemimiz de yok acikcasi, maddi konular disinda. Bakalim :)

Dubois yerine Müldür ya da Bünyamin Balcı falan ekleyip kontenjanı biraz rahatlatmak lazım. Dubois de tecrübesiyle önemli ama 20 yabancı da tutamıyoruz.

Galatasaray, birçok kulüpten gelen ilgiye ve Crystal Palace'ta kalma teklifine karşı çıktı. Lazio, Fenerbahçe ve Al-Nassr, Zaha'yı imzalamak için girişimlerde bulunurken, Palace ona Selhurst Park'taki süresini dört yıl daha uzatması için haftada 200.000 £ teklif etmişti. Galatasaray'daki maaşının Premier Lig veya Suudi Arabistan'da kazanacağından daha düşük olacağı anlaşılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt