Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.616
- 101.811
- 5.238
ward ın frikik harici bir numarası var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi orayı okuyorum millet 3-5 dk ne olduğunu anlamamış kap gelmesine rağmenO değil dış basın haberi girdi hemen kap geldi ne olduğunu anlamadan
Kimi kappppp yazmış, kimi hala ornstein yazıyorsa iş ciddi yazıyor aynı anda
çalışkan tempolu adam knka yani öyle hatırlıyorum son durum ne bilmiyorum ama soucek çok güzel olur beward ın frikik harici bir numarası var mı
zaha ile hastanedeymiş sağlık kontrolleri için.hayri reis şu an ne yapıyor acaba
Dün bi haber geldi üstad ama teyit etmeden paylasamam vs. dediHY & GD bu işin baronudur
ortasaha şifrelerini çözse çözse @Emre Zeytinli çözer. Var mı ima ettikleri, yalanlamadıkları isimler?
O dklarda forumdaydim ben de kadire laf atıyordumşimdi orayı okuyorum millet 3-5 dk ne olduğunu anlamamış kap gelmesine rağmen![]()

Galatasaray'lı olmamasına rağmen Gökhan'ın duyumlar daha sağlam sanki. Zaha kimin haberiydi?Dün bi haber geldi üstad ama teyit etmeden paylasamam vs. dedi
Zahadan sonra 10 gelir mi, bilemedimBu arada hem 8 hem 10 gelecek gibi görünüyor böyle bir senaryoda rashica alır mıyız bilmiyorum çık işin içindenama sürpriz bir ayrılık bekliyorum sergio gidebilir
Niye gereksiz olsun şampiyonlar ligi oynayacaksın büyük ihtimalle o seviyenin direkt futbolcusu ve zorlu maçlarda at topu ileriye zahaya kendi kendine atak çıkartırzaha gereksiz olmadı mı sizce de?
hayri üstat temsili ;foto atamam da gözlerimde yaşlar mevcut .
Dün onu ima ederek önce Haluk, kemerleri bağlayın dediGalatasaray'lı olmamasına rağmen Gökhan'ın duyumlar daha sağlam sanki. Zaha kimin haberiydi?
gdnin ağzında bi bakla var ama aynı zaha gibi çıkaramıyor. sağlam bi herif ama kim görecez bakalımDün bi haber geldi üstad ama teyit etmeden paylasamam vs. dedi
Beka beka falan artık kumda oynasın ben kafayı bozdum De Paul falan keser ancaBeka beka bizde iş yapmaz mı o çocukta iyiydi tempolu topçu
transfermarkt zaha'nin baş mevkisini sağda gösteriyor
hani sağda oynayamaz diyordunuz yaw
Soucek baya zor yaçalışkan tempolu adam knka yani öyle hatırlıyorum son durum ne bilmiyorum ama soucek çok güzel olur be
Dün dışardaydım, Haluk'un kemerleri bağlayın twiti gördüm. 5-10 dk heyecanlı bekledim, bir şey olmadı. Ben de sövdüm. Bir ara yine girdim, Kadir Zaha'yı yalanlayan twit atmış, işim vardı çok bakamadım. 1 saat sonra falan Zaha Galatasaray haberlerini görünce ağzım açık kaldı.Dün onu ima ederek önce Haluk, kemerleri bağlayın dedi
Sonra Dinç, bomba attı
Sonra twda önüne gelen alev salmaya başladı
isteyeni çoktur bence de zor. tore-soucek göbeğini düşünemiyorum yav, ileri kimi istiyorsan at 1 gram düşmez takımSoucek baya zor ya
Döve döve hücum yaparız. Toreyra da küçük enişte gibi takılır.isteyeni çoktur bence de zor. tore-soucek göbeğini düşünemiyorum yav, ileri kimi istiyorsan at 1 gram düşmez takım