Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.617
- 101.811
- 5.238
Asıl Ali Cabbar, Raşit oldu sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası öyle ama genç olduğu için düşündüm renktaş patlama yapabilir diyeBeka beka falan artık kumda oynasın ben kafayı bozdum De Paul falan keser anca
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaniolo satılacak gibi hissediyorum ama hiç haber de yok o yönde. rashica konusunda norwich belki geri adım atabilir bi bakarsın kiralarız yineAsıl Ali Cabbar, Raşit oldu sanki.
Rashica 5 milyona gelirse yedek olarak alınsın isterim bende kadro kalitemiz arşa çıkar zaten yedeklerimiz kötü halen yedek kadro da sağlam olmalı bziim seviyemizdeki takımın yedekleri bile lige ambargo koyacak güçte olmalı artıkzaniolo satılacak gibi hissediyorum ama hiç haber de yok o yönde. rashica konusunda norwich belki geri adım atabilir bi bakarsın kiralarız yine
Dellenirse onuda yapar başganımNeymar gelmezse Erden istifa
icardiRashica 5 milyona gelirse yedek olarak alınsın isterim bende kadro kalitemiz arşa çıkar zaten yedeklerimiz kötü halen yedek kadro da sağlam olmalı bziim seviyemizdeki takımın yedekleri bile lige ambargo koyacak güçte olmalı artık
Zaha-Icardi-Zaniolo izlemeden satarlarsa ağır küfrederim.zaniolo satılacak gibi hissediyorum ama hiç haber de yok o yönde. rashica konusunda norwich belki geri adım atabilir bi bakarsın kiralarız yine
Talksport
Kızılyıldız ucuza bırakmış, ilginç. ŞL var bir de yani.
Telaffuz efso.dünyanın en güzel videosu.
@Emrah Duvar :dfatih hoca şu kadroyu görünce ne iç geçirmiştir ama keşke takımın başında ben olsaydım diye.
ZIZ yazalim artik.. msn geride kaldiZaha-Icardi-Zaniolo izlemeden satarlarsa ağır küfrederim.