Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.676
- 1.645
- 1.893
fatih hocamın hangi taşı kaldırsan bir galatasaraylı çıkar lafı aklıma geldi. çok doğru bir tespit.Telaffuz efso.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih hocamın hangi taşı kaldırsan bir galatasaraylı çıkar lafı aklıma geldi. çok doğru bir tespit.Telaffuz efso.
haziran başı gibiZaha-Icardi-Zaniolo izlemeden satarlarsa ağır küfrederim.
Köpeğin duası
Bizim taraftarın bir kısmı Zaniolo yu baya küçümsüyor gibi hissediyorum.haziran başı gibi
zaha-zicardi-zaniololu bi postum vardı. ben de görmek istiyorum harbi inş satış matış olmaz
bu sene mermi gibi hazırlanıyor, zaha ve zaniolo net şekilde sürklase edebilir ligiBizim taraftarın bir kısmı Zaniolo yu baya küçümsüyor gibi hissediyorum.
Tek başına sırtlamış takımı reis
Talksport
Okadar ugrastilar rakamlarla yinede trde 200m € baraji ilk biz kirdik toplam deger de, son icardi transferiyle. Tabiki gercek rakamlari baz alirsak coktan gectik 200m €yu. Ama daha hala icardi kayit olmamis kadroya, dur bakalim orada da yine birseyler cevirebilirler.bu transfermarktte fb hala nasıl bizden değerli gösteriyor
piyasa değerini çok ciddiye almıyorum ama baya yanlı yaptıklarını bu kadar belli edemezlerdi
karşısındaki bizde oynamış 95-96 sezonuAlkışlicak ne var renkdaşlar sunucu GS yi küçümsemiş. Karşısındaki de biraz savunmuş ama ikna edememiş.
Olayı güzel yapan rasgele bir podcastta lafı savunmak zorunda kalan kişinin de İngiltereden Galatasaray'a gelen Saunders olması.Alkışlicak ne var renkdaşlar sunucu GS yi küçümsemiş. Karşısındaki de biraz savunmuş ama ikna edememiş.
500 sayfa oldu yeni nöbet isterük
Kesin bitmeyen transferi buraya yazmazlar, biten transferi de 10 küsür gün bekletmezler sırf sov yapacaklar diye bence. Sehirler tamamen tesaduf bence
Harbi mesaj varmış. London görür görmez acaba Zaha mı demiştimacaba Toronto ve Prag gerçekleşecek mi
![]()