- 15 Eylül 2009
- 65.310
- 11.744
- 2.993
söyle icardili zahali kadrolar yapin da keyfimiz yerine gelsin bi hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu da soru mu abi ya?midsö gider 8 gelirse,sonra dubois ve morutanın gidişine göre 10 numara ve genc bi ortasaha alacaksın belki8 numarayı da 5-6 gün içerisinde alırsak ne yapacağız 1,5 ay nöbette?
Fesih olamaz adamı idmanda kendi oyuncuları sakatlamış darbeye bağlı olarak.9 ay diyor herkes ben de anlamadım herhalde kopmuş direkt.Bir haber gördüm Trabzon yönetimi toplantı yapacakmış bu durumla ilgili.Fesih falan isteyecekler herhalde.
Salih Özcan derim torreira gibi atletik duruyor videolarda fiziğide güzelKerem demirbay (30) mı Suat Serdar (26) mı?
Muslerasöyle icardili zahali kadrolar yapin da keyfimiz yerine gelsin bi hele
Değişik bi patlama gücü var driblingi falan kısıtlı ama sağ sol ayak feci var adamda ve kimsenin belki fark etmediği bi yönü Sneijder gibi kalçadan çıkarıyor şutları daha tam açılmadı önümüzdeki sezon 25-30 metreden çok asar zanioloDaha ne olduğunu anlayamadılar derbide içinden geçti fenerin bu sadece küçük fragman Zaniolo'da çok daha fazlası var izledikçe anlayacaklar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İcardi haftasonu gelir cuma yada cumartesi gecesi havaalanı yıkılsın diye iyice ona göre ayarlarlarMenejeri önden gelecek, İcardi de Çarşamba-Perşembe gibi gelir muhtemelen.
Ya da resmi prosedürleri varsa kalan hallederler.
Talksport
Zahanın driblinginimi durduracaklar zaniolanın şutları mı bakambunun deliciliğini mi icardinin bitiriciliğini mi tanrı affetsin ama biz affetmeyeceğiz !!!Ulan bu boktan ligde herkes şimdi bize karsi 2004 Yunanistan gibi kapanip savunma yapacak