Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan + Yunus = Rashica

bu şekilde yapılsa muazzam olur.

Rashica= 7 Milyon Euro
Morutan= 2 Milyon Euro + 5 Milyon Euro (zorunlu opsiyon)
Yunus=7.5 Milyon Euro

Transferleri getiren meşhur özel uçağımız TC-GLB takip linki.

ADS-B Exchange - track aircraft live

Dün Londra, öncesinde,

19 temmuz Bakü
14 temmuz Doha - Katar
8-9 temmuz Doha - Katar
6 temmuz Londra-Brüksel-Zürih
16 haziran Londra-Romanya

yolculukları yapmış yakın zamanda..

yunus olurda iyi bonservise giderse,orda caner doganı eklemek gerekiyor a takıma artık.bi yusuf kabadayı hamlesi yine iyi olur

8+3 varken Kerem kesilip Kamada alınmaz. 10 numara olmaz artık. defansif yönü güölü pasör 8 + 1-2 yerli ile kapanır.

Ratingimiz yerelde çünkü. Palace muhtemelen bizden çok izlenen bir takımdır EPLde olduğu için.

Bunu globale çıkarmak da böyle oyuncular almakla ya da başarılı olmakla mümkün.

2000 dönemindeki oyun öyle etki göstermiştiki 2005e kadar falan Avrupa’da herkes korkardı bizden, bunu geri kazanamadığımız sürece boktan lig başarılarıyla hiç bir şey olmaz.

Avrupa başarısı gelirse de kimse bir şey diyemez.

Haklısın başarıda süreklilik gelmeyince doğal olarak unuttular.

Fakat 2000 dönemi Arap sermayesinin olmadığı, finansal farkın bu kadar açılmadığı da bir dönemdi. Şimdi bu başarıyı yakalamak çok daha zor. Ama imkansız da değil.

Birde şöyle bir mevzu var. PL' nin gücü yüksek yayın geliri ve ülke refahıyla da doğru orantılı. Ayrıca PL de marka değerini yukarda tutmak için topyekün bir seferberlik, adil bir federasyon ve güzel bir rekabet ortamı var. Fenerbahçe zihniyetli paçadan aşağı çekmekten başka bir yöntem bilmeyen düzenbaz bir rakipleri ve buna çanak tutan bir federasyonları da yok.

Senin benim gibi yaşı yetenlerin bileceği üzere 2000'den sonra biz diğerlerinden iyice kopup gitmeyelim, Türkiye'nin Bayern'i olmayalım diye TSL de, PL dekinin tam tersi bir seferberlik oldu. Yanlı hakem yönetimleri, şike, şaibe, kurumların adaletsizliği, rakip medyanın hakim gücü, milli marş muhabbetleri, siyasi baskı, sürekli bizim başarımıza göre değiştirilen yerli kuralı, transfer çalımı engellemeleri gibi daha bir yığın haksızlıkla mücadele etmek zorunda kaldık. Birde İngiltere gibi olmayan ülkemizin finansal durumu ve borç sarmalı da cabası.

Coğrafya kaderdir ve bizim kaderimizde başarıyı yakaladığımız anda saha dışı ve ülke şartlarıyla mücadele etmek zorunda kalmak oldu. Fakat bizim Uefa Şampiyonluğu ve Süper Kupa başarımız bu saydıklarımla birlikte değerlendirildiğinde Cristal Palace gibi bir yalı takımının olası aynı başarısından misliyle fazla bir başarıdır.

Uzun lafın kısası bu başarıyı onlara tekrar hatırlatmak ve Zaha'nın bizi seçmesine hak verdirmek boynumuzun borcu olsun. Ben Erden Timur'a güveniyorum. O dönem bu dönem olsun inşallah.

Son düzenleme:
Biraz da adam satıp bu ileri hattın yükünü çekecek hamal almak lazım ama aynı zamanda en az Tor kadar yetenekli olmalı da biraz zor ama Erden Timur halleder

Adamın bacakları baldırları görmüyor musun renktaş o vücuttan o şutlar her türlü çıkar bir de aslında dribblingi en önemli özelliğiydi sadece bize geldiğinde fizik olarak çok geriye düşmüştü bu sene daha da rahat adam geçer

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sakatlıklardan dolayı biraz düşmüş driblingi bence ama özgüveni yerine gelsin biraz 7-8 gol atsın akar gider bence

Yedek yabancı kanat için +6m bonservis de verilmez. Rashica da out

abi dun mention attık,oralı olmadın.bu eyüp ve yusuf kabadayı yerli sayılyo mu

A Milli takim tercihi yapmadan Türk sayilmiyorlar mi? Eyüp zaten Türk sayilmali. Ben bu ikilinin forma sansi bulmayi istiyorlarsa Almanyadan 2. Bundesliga falan yaparlar diye düsünüyorum. Ben artik gelmesinler diye düsünüyorum. Bizim kadro bu gidisle baya genis olacak ve Eyüp Efenin önünü kapar. Yusuf'da yedegin yedegi anca olur.

Tek mantikli sey, ikisini alip direk bir yere kiralik yollamak olur. Orda gelisirlerse, ve yabanci siniri 8+x kalirsa belki gelecek sene rotasyonumuzu güclendiriler. Ama oyuncular buna sicak bakar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt