Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
mertensten çıkılabilir artık ama kim ister kimse istemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zahayı bir hafta önce yazmış, şimdi de kamada galatasarayda diye tweet attı bakalım tutacak mı
Başka gençler bulalim öyleyse,ben yine de eyup gelir diyorumA Milli takim tercihi yapmadan Türk sayilmiyorlar mi? Eyüp zaten Türk sayilmali. Ben bu ikilinin forma sansi bulmayi istiyorlarsa Almanyadan 2. Bundesliga falan yaparlar diye düsünüyorum. Ben artik gelmesinler diye düsünüyorum. Bizim kadro bu gidisle baya genis olacak ve Eyüp Efenin önünü kapar. Yusuf'da yedegin yedegi anca olur.
Tek mantikli sey, ikisini alip direk bir yere kiralik yollamak olur. Orda gelisirlerse, ve yabanci siniri 8+x kalirsa belki gelecek sene rotasyonumuzu güclendiriler. Ama oyuncular buna sicak bakar mi?
Bence artık yabancı mümkün değil tutarsa çok şaşırırımProwse ismi de doğru diyor.
Mertens hala faydali olur bize. Sakatlik oncesi orta sahayla hucum arasi baglantiyi iyi saglamisti omertensten çıkılabilir artık ama kim ister kimse istemez
Talksport
İngilizler buraya kolay kolay gelmez.Prowse ismi de doğru diyor.
Iyilestirme yapmistik sanki knk bonuslarla 30M falan alacakti. Ben mi yanlis hatirliom lanBu arada Kerem'e de iyileştirme yapmayı düşünmemiz lazım bence maaşında.
8 Milyon TL mi ne alıyor. Eğer kur sabitlenmediyse 300 bin € bile etmiyor.
Yapilsi zatenBu arada Kerem'e de iyileştirme yapmayı düşünmemiz lazım bence maaşında.
8 Milyon TL mi ne alıyor. Eğer kur sabitlenmediyse 300 bin € bile etmiyor.
valla kamada da gelirse ben forma şansı bulabileceğini düşünmüyorumMertens hala faydali olur bize. Sakatlik oncesi orta sahayla hucum arasi baglantiyi iyi saglamisti o
İleri hattın ilk yedeği Barış Alper'dir. Bunun dışında her ne kadar kendisini beğenmesem de fiziğini ve kondisyonunu ekstra geliştir ve ekstra çalışırsa yetenekleri belli bir Halil var. O yüzden iyi fiyatlara 7 milyon +2 bonus+%15 pay gibi bir teklife Yunus'un önünü açmak doğru olacaktır diye düşünüyorum. Yerli bir kanat düşünülecekse ki bence Caner Doğan'a şans verilebilir eğer kiralık gitmeyecekse yada Gökdeniz Bayraktar'ı alabiliriz fizik olarak iyi bir oyuncu o da.
Dogru ama gelir mi o da ayri konu. 10 gereksiz oldu bence, eldekilerden de o mevkide katki saglayacak isimler varvalla kamada da gelirse ben forma şansı bulabileceğini düşünmüyorum
çok severim mertensi ama maaşı malum keşke bi arap kulübüne gitse