Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan'ın röportajdan etkilenip yazıyorsanız geçen arkadaş paylaştığında dinledik. Öyle çok net bir mesaj yoktu. Kulüp ve başkan ne derse o , ayrıca Bjelica ile birşeyler başaracağımızı düşünüyorum diye bitirdi.

Şu an Avrupa mı biz mi diye sorsak Uğurcan kesin bizi ister. Hedefi, kadroyu, yapılanları o da görüyordur.

Fakat Trabzon'u da 5-6 milyona ikna edeceğimizi düşünmek mantıksız. Yusuf Demir kesinlikle kullanılabilir.

Benim önerim Uğurcan'ın yarısı için Yusuf Demir + biraz daha para vermek. Evet çok diyebilirsiniz belki ama TS anca taraftarlarının da aşırı ses yapmayacağı bir şekilde onay verir. Bu da en mantıklı yol gibi. Uğurcan'a da zamanında kolaylık sağlayacağız demişler.

Bizim için bakıldığında kontenjan sıkıntısını çok kaliteli bir kaleci ile aşacağız. Ayrıca satılırsa en az 12-15'i bulur yarısını aldığımızda Yusuf'un parasını çıkarmış olacağız.

TS' de Uğurcanı şu halde çift hanelere satamaz, bir sene sonra piyasası TS 'de kalırsa iyice düşer. Onlar da Yusuf + 6-7 kazanma şansı yakalar.

d.webp

uğurcanın röportajda bileğimi kesseniz kanım sarı kırmızı akar, bırakın beni i.neler mi demesi lazımdı acaba,

4 sene daha sözleşmeli oyuncusu ts’nin, gayet güzel bi şekilde kulübü ikna edin gerisi bende dedi işte daha ne desin bu çocuk

Trabzonspor'da Orsic 9 ay yokmuş adamın kariyerinde daha önce sakatlık bile yok büyük şanssızlık geçmiş olsun. Trezeguet'i düşünmüyorlardı muhtemelen onu oynatırlar.
1690197057182.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt