- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Komik oldugu icin paylasiyorum,ceza vermeyin bunun icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PSV maçındaki yaptığı saçmalıkları yapmaya kalkarsa yarın göreceğiz seviye farkınıKötü hali bile Uğurcan ile kıyaslanmaz. İcardi - Umut Nayır kadar bir seviye farkı var arada
Nevzat Dindar: "Galatasaray’ın transfer ettiği 8 numarayı görünce çok fazla şaşıracaksınız."
beklentiyi yükseltmeyelim.Nevzat Dindar: "Galatasaray’ın transfer ettiği 8 numarayı görünce çok fazla şaşıracaksınız."
Nevzat aldığımız topçuların %80'inini hayatında izlememiştir.Nevzat Dindar: "Galatasaray’ın transfer ettiği 8 numarayı görünce çok fazla şaşıracaksınız."
Basima bir sey gelmeyecekse gayet güzel kadro bence
Nevzat Dindar: "Galatasaray’ın transfer ettiği 8 numarayı görünce çok fazla şaşıracaksınız."
Icerideki Irlandali olmayan yasli bir GS üyesi buldum. Hayrettin agabeye selamlarimi ve hürmetlerimi iletmekten gurur duyarim.

Icerideki Irlandalilardan olmayan yasli bir GS üyesi buldum. Hayrettin agabeye selamlarimi ve hürmetlerimi iletmekten gurur duyarim.
Icerideki Irlandalilardan olmayan yasli bir GS üyesi buldum. Hayrettin agabeye selamlarimi ve hürmetlerimi iletmekten gurur duyarim.
Asiri komik
Zaten attığı eski tweetlere bakınca pek de kongre ile bir alakası olduğu söylenemezBöyle bir kongre üyesi yok denilmişti geçenlerde, trole gelmeyin.