Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.641
- 101.837
- 5.238
dur eve geçince bakayım. farklı bir bağış sistemleri var galiba.Instagram şöyle bi hesap var abi, bana samimi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur eve geçince bakayım. farklı bir bağış sistemleri var galiba.Instagram şöyle bi hesap var abi, bana samimi geliyor.
Tesadüfen hem Dubai hem de Londra’nın tutması biraz fazla tesadüf gibi durabiliyor.
Toronto pek olası bir durum değil gerçi de.
Ben sabah Dubai'yi unutmuşum doğru ama ikisinin birden tesadüf olması da yani çok abartılı bir tesadüf olmaz. İkisi de en popüler uluslararası destinasyonlardan. Bir de şey mantıksız; orada bizim asıl kast ettiğimiz İstanbul varış noktası. Diğerlerini kalkış noktası olarak yazmak mantıklı değil pek.
Ayrıca, Prag için Soucek diyorlar mesela. Alsak adamı kesin Çek diye tuttu olacak. Ama o adam da West Ham oyuncusu, o da Londra takımı. Muhtemelen oralardan gelecek ama Çek diye tuttu olacak, e Bakambu da Kongolu-Fransız. Uçağı nereden kalkmıştı unuttum ama Dubai değildi. O da tuttu oluyor. Prag takımından gelmesi lazım bence tutması için onun da madem eski takımına göre yapıyoruz.
Bir de üstüne Toronto gerçeği var dediğin gibi. Bak oradan da bir oyuncu gelirse, o zaman kesin ikna olurum tabi![]()