Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Müldür fenerli
Fenerli olmasının yanında fenere gitmek istiyor mümkünse.
Türkiyeye gelmekte ilk planı değildi sakatlık vs derken buralara gelmek işine gelmeye başladı

Kulubu hala yüksek para istiyordu 5 civarı , kesinlikle verilmemeli o paralar.
Bu mevzuyu öğrenicem, bakalım gerçekten fenerli miymiş.

George Gardi'nin Instagram'da son takibe aldığı oyuncuların neredeyse hepsi bize yazıldı bu haftalarda.

Screenshot 2023-07-24 at 16.14.46.webp

Daha bugün Boey menajerine artik bana takim bulma kalmayi istiyorum haberi cikmamismiydi? Ve yeni sözlesme öneriyormussuz.

Mert anca Dubois yerine gelir bence.

Bu mevzuyu öğrenicem, bakalım gerçekten fenerli miymiş.
adminim çocukluğu saymıyorsan ayrı ama fb formalı fotoları var
Mevzu tabiki fenerli olması değil hem maliyetli o sakatlığa göre hemde ben hala feneri sıkı takip ediyor diye biliyorum (medya beni yanıltıyorda olabilir)
1690204567136.png

------------------MUSLERA-------------
--------------------GÜNAY--------------
BOEY----NELSSON-------APO------ANGELİNO
MERT------KAAN--------EMİN-------KAZIMCAN

mert hamlesi fenerinde ilk 11e altay vey/veya ismail i koyma şartı sunuyor :D o açıdan sevinirim bi tek

ama boey giderse fena söverim

Dubois gitmeden sağbek gelmesin yav umarım en azından Dubois'i elden çıkarıyoruzdur.Mert de en son 90dk 1 sene önce falan oynamış takımı da 5 falan istiyordu bir de.Zaten sakatlık durumundan dolayı,maç kondisyonunun olmamasından dolayı istemiyorum ama o paraları vereceksek hiç hiç istemem bu sefer.Çıkacağı maç sayısı şüpheli çok.

dubois gitmek istiyordu zaten forma şansı bulamadığı için. Mert dubois in yerine gelecektir

Boey mert yerine Abdül Kaan ikilisi olsun derim. Boey gitmesin ...

Dubois'e çok üzülüyorum ben ya.Adam sağda solda forma verildiği hemen her maç ortalama üstü oynadı ama yabancı sınırı yüzünden taklaya gelecek gibi.Umarım direkt 11 oynayacağı iyi bir klübe gider

Dubois de Boey gibi bir adama denk geldi ne biz bir şey anladık ne de kendisi ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt