Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müldür giderse biteriz : ((((

emre-belozoglu-bittik.gif

transfer çalımı tiyatrosu gibi duruyor mert olayı ihtiyacımız yok kendisine anca dubois giderse boeyin yedeği olur o kadar. Onlara giderse direk 11 olacak mantıkli gelmiyor bu haberler.

Her bölgeye yerli alana kadar al kaleye Uğurcan'ı yeter.

Ya Uğurcan'ı alabiliyorsan alırsın da, Trabzon satmazsa satmaz yani. Çok da satımkar durmuyorlar şimdiye kadar. Silah mı dayayıp alacaksın satmazlarsa?

Ayrıca Uğurcan da performansı o kadar garanti bir kaleci değil. Sürüyle kötü maçını, yediği kötü golü izledik geçen yıl mesela. Milli takımda nadir de olsa oynadığında da öyleydi. Muslera'nın orta sahada pas attığı bomboş adam eveleyip geveleyip topu kaptırınca bile hata diye sallanırken Uğurcan'ın kötü ayağını falan neden kimse düşünmüyor hayret ediyorum. Kalede de öyle ligde Uğurcan oynasın, sadece Avrupa'da Muslera oynasın diye bir şey de olamaz. Ben CL maçlarında kalemde Uğurcan'dansa Muslera'yı görmeyi tercih ederim kesinlikle.

Yani bence Uğurcan'ı alıp devamlı 3. yerli gibi oynatmaktansa 3. yerli için sık rotasyon planı bana -bu seneki maç temposunu da hesaba katarak- çok daha mantıklı geliyor.

Mert Müldürün potansiyel çok yüksekti ama sakatlıktan mı başka nedenlerden mi bilmem olduğu yerde kaldı.Halil Dervişoğluna benziyo bu yönden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt