Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2023-07-24-16-39-18-214_com.twitter.android.webp

Muhabirler birbirine yiyince cok guzel oluyor, daha da oteye gidin. birbirinze girin, kufur edin.

Ya o bu değilde FM oynuyoruz sanki be mübarek bu nasıl bir kadro kurmaktır valla inanılmaz keyifliyim

Normalde tek bir dakika bile bizim bu avanak katıksız kahpe medya programlarını dinlemem biraz önce bir bakayım dedim alayı kudurmuş, yanık kokusu öyle böyle kokmuyor itfb 40 yaşındaki dedelere milyon€ lar saçarken yağlayıp ballandıra ballandıra anlatırlar iş bize geldi mi hesap makinesi alıp dünyadaki bütün para birimlerine çeviriyorlar. Kudurun olum yanın beter olun altımızda sonsuza kadar kalmaya devam edeceksiniz. Yatağınızdaki karınızı sessiz sedasız tokatlar Galatasaray!

Fenerin listesindeki tüm oyuncuları bize yazıp biten transferleri çalıma çevirmeye çalışıyorlar herhalde.

Ryan Kent için Galatasaray da devrede. Oyuncu Fenerbahçe forması giyerse büyük çalım olacak.

çok yanlış. seneye yabancı sınırı kalkarsa bu paraların hepsi çöp olur.
Bende yanlış buluyorum ama tek endişem var bu konuşulmaya da başlandı bizim yabancılar ne kadar üst düzey olursa 8+3'den 14 yabancı yerine ters istikamete doğru yolculuk olacak 7+4 sonrasında da 6+5 şeklinde bir ayarlama yapabilirler. Normal şartlarda başka hiçbir ligde değişmeyen kurallar bizde değişiyor seneye 7+4'e düşürme hamlesi gelirse de kendi adıma şaşırmam. Her zaman 1 adım ileri atsak 2 adım geri çekmeye çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt