Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.261
- 7.664
- 2.568
19:07 de zaha videosu geliyor hazırlanın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas tarihin en komple forveti nazario'dur ya Henry'e sorsalar oda fenomen der herhaldeFutbol ilahları ronaldo yu tam seyredemediniz , alın size daha iyisi diye gönderdiler bence
tarihin en komple forvetiydi reis
Hahaha sabunun gittiği yollardan Haluk dönüyordu
Ronaldo başka ya Henry çok büyük oyuncu ama R9 gelmiş geçmiş en iyi forvet benim görüşümFutbol ilahları ronaldo yu tam seyredemediniz , alın size daha iyisi diye gönderdiler bence
tarihin en komple forvetiydi reis
Forumun kabullenmesi gereken 2-3 konu var..
1- "direk" değil "direkt" yazalım artık
2- mertens i 11 e yazmayalim
3- Uğurcan yok günay la anlaşıldı
4- zaniolonua da nelsson san biri satılacak
Hiii bu ara keyfim çok yerinde Zahadan sonra 5 posta attım rahatlama geldiOnun için demedim ilk defa olumlu Bir şey söylediğini gördüm o yüzden dedim.![]()

Sakatlık olmasa evet doğru ama her şeyi toplayınca Henry bence daha iyi. Sakatlık bitirdi ne yazık ki fenomeni.Renktas tarihin en komple forveti nazario'dur ya Henry'e sorsalar oda fenomen der herhalde
Onu fatih hocamız sağolsun kaldırttı o gidince hemen yine getirdiler zaten. Fb lobisi şuan tff nin her zerresine sahip, yerli rotasyonumuz güçsüz oldukça kaldırmazlar adım gibi eminim. Sözde bu yaz kesin kalkıyordu biz şampiyon olunca vazgeçtiler
Mert Müldür’ü geçen sene isteyip alma noktasına gelen biziz.
Böyle adamlarda çalım olmaz, sokucam çalım muhabbetine. İki takım istiyor birisi tabii ki alacak ne boş iş yav.