Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred bey evinde oturuyor hala.brezilya milli takımı son paylasımı hikayesinde

bu fbli eski futbolcu kemalettinin dayaklık bi tipi varmış

Nelsson ve Boey'in kurulan kadrodan memnun olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel bir başarı halinde çok daha iyi teklifler alacağını düşünüyorum hem biz hem onlar karlı çıkacak adamlar zaten burda mutlu güzel bir sezon geçirecekler

Bu arada Merih ile bir alakamiz var bence, Nelsson giderse o gelir. Fabrizio da girmis halen ayrilmak istiyor diye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

TM’e göre Frankfurt kulübü Djibril Sow ayrilacak demis. Önümüzdeki günlerde hareketlilik olabilirmis. Sow premier lige gitmek istiyormus demis. Bize düsmez gibi.

Rodop ben biliyordum ayağına yatıyor , kadir abi tam 1 Galatasaray
Li ya , duyar duymaz heyecanlanıyor , yerinde duramiyor ayaklanıyor, herkesi isiricaz falan diyor , inanmıyor sağı solu arıyor :)

Dk 43,15

Bu ayrıldı mı ki video yapmışlar tüm golleri diye.

Mert Müldür’ü geçen sene isteyip alma noktasına gelen biziz.

Böyle adamlarda çalım olmaz, sokucam çalım muhabbetine. İki takım istiyor birisi tabii ki alacak ne boş iş yav.
Normalde çalım felan işlerini hiç sevmem ama bu fb camiası yıllardır yapmadigi pislik kalmadı her Galatasaray transferine salça oldu kendilerinin bir transfer politikası bile yok o yüzden Zaha ile tokatı yemeleri iyi oldu içimiz rahatladı.

3 yerli kuralı elimizi kolumuzu bağladı malesef. Ama hocanın ve Erden Timur’un buna da bir çözümü vardır mutlaka. Güveniyoruz.

Kamada adam almayıp kanada adam alalım dediğimi duyup Zaha alan Erden Timur'a bir teşekkürü borç bilirim.

bu fbli eski futbolcu kemalettinin dayaklık bi tipi varmış
Phoebe_Waller-Bridge_on_MTV_International.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt