Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir Galatasaray muhabirlerine göz attım, geçen yıl Nevzat resmen KAP açıklaması gibi bir şeydi. Seçim sürecinde çok destek olmuştu mevcut yönetime. Bu sene Haluk resmen KAP açıklaması gibi bir şey. Bunu sebebini de sene içerisinde her zaman yanımızda mücadele etmeleri olarak görüyorum açıkçası. Lale Orta meselesinde, TFF - MHK olaylarında hakem hatalarında hep bizim yanımızda mücadele içerisindeydiler doğrusu. Bu sene yönetim tarafından ödüllendiriliyorlar.

sığırlığa gerek yok bir planlama ve strateji dahilinde çalışıldığı 2 senedir çok belli.. ona gerek yok buna gerek yok şu çok para bu şöyle bu böyle falan.. ayrıca transfer sonucu her zaman başarı değildir. firelerde yanlışlarda olacaktır ama şu haliyle her yönüyle memnun ediliyoruz.. çok biliyorum havasına girmek için ekstrem olmaya veya çabalamaya gerek yok..

Erden Timur harcanan paranın hesabını getirisini götürüsünü yapamayacak bir adam değil gücümüz var ki harcıyoruz her şey planlı programlı ilerliyor

Ayrıca risk almadan kazanamazsın

Galatasaray çok daha büyük bir takım olma yolunda ilerliyor

Sutalo düzenli olarak forma giyiyor Hırvatistan'da üstüne WCde de forma giydi bence iddialı bir örnek Nelson için ..
Dinamonun rekor satışlarına da baktım 30 bandında olmoyla pjacayi satmışlar bu sefer rekor kırılır gibi..
Dünya kupasında oynamayan adam nasıl düzenli oynuyor olabilir yav, Lovrenle Gva oynadı DKda

Nelsson’un Danimarka’da çok daha zor rakipleri var Gvardiol’u saymazsak.

Maç sayısına girmiyorum bile Nelsson x2 direkt

Gecmis sayfalarda Mert Müldür ve fener olayi tartisilmis birebir tanis oldugumdan Viyana da ayni bezirkte oturuyorduk ve ayni zamanda kendisi topragimdir (Bingöl) iyi bir Fenerlidir kendisi nargile cafede fener formasiyla maclari izlerdi.

Gelirse bu taraftarligi performansina yansir mi tanidigim kadariyla Caner Erkin kansizligi yok kendisinde ama tabii yasayip görmek lazim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslanlar Şampiyonlar Ligi'ne hazır
20230724_205523.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt