Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra Avrupa harici kalmamiz imkansiz.. Allah korusun seneye sampiyon olamazsak bile gidecegimiz AL'de en kotu ceyrek yapariz. 15 civari da kazaniriz

Kalici olmak ve o seviyede kalmak gerekiyor iste 96-2000'de yaptigimiz gibi ki bunu en iyi Okan Buruk bilir. Hoca demiyorum, futbolcu olarak bunlari yasadigi icin o gozle aktarmali oyunculara. Buna Zaha'da dahil. Yillardir CL vs gormedi o da sonucta. Buralarda 2-3 sene kalici olmak demek bir alt seviyede kupa kaldirirsin demek ya da final diyelim. Buna geliri de eklemek gerekiyor. O aliskanlikla biz aldik UEFA'yi. O finali cok kez pratik ettik cunku..

Ne alaka demeyin ama GS'nin yaşattığı his şudur. Ümit Aktan Manu deplasmanı 3. gol öncesi ve sonrası anlatımı. Tabi o yıllardaki Türk futbolu algısı ve beklentisini bilmek lazım tam anlamak için. Genç arkadaşlar özellikle sindire sindire okusun:

Videosunu da buldum. Ümit Aktan'ın yaşadığı duygu yoğunluğuna bak. Şuradan itibaren 5dk izleyin:

Icardi icin neler dediler yok problemli yok kulübü karıştırır yok katkı vermez yatmaya geldi sonra ne oldu adam kafası kıyak koydu bu şeref yoksunları.Uyarmak lazım zaha icardi kadar sempatik bakmıyor kötü bakıyor korkutucu bakıyor düşünsünler denk getirirse neler neler yapar bunlara zaha
Zahada en büyük sıkıntı şu renktaşım maç içinde kavga işine çok giriyor ama fiziksel değil mesela bir adamla ağız dalaşına girdiler onu 3 kez geçsin bekliyor bir daha geçeyim diye neyse bunlar çözülür ZAHA F.A.S.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalici olmak ve o seviyede kalmak gerekiyor iste 96-2000'de yaptigimiz gibi ki bunu en iyi Okan Buruk bilir. Hoca demiyorum, futbolcu olarak bunlari yasadigi icin o gozle aktarmali oyunculara. Buna Zaha'da dahil. Yillardir CL vs gormedi o da sonucta. Buralarda 2-3 sene kalici olmak demek bir alt seviyede kupa kaldirirsin demek ya da final diyelim. Buna geliri de eklemek gerekiyor. O aliskanlikla biz aldik UEFA'yi. O finali cok kez pratik ettik cunku..
Valla aslinda konferans ligini tercih ederim. Kagit ustunde kupayi cok rahat kazaniriz

Zaha da icardi de 33-34 yaşında olsalar da piyasası olacak adamlar, üstelik seneye oldu da şampiyon olamadık ama 2. Olduk, yine Cl elemesi var, yani her türlü o çark döner

Fred imza atsın Amrabat gelsin diye bakıyor ManU taraftarı

Fred bize imza atarsa çok hoş olur

Kampa katılmaması bir yere gideceği habercisi

Zaha son macini 13 mayis ta oynamis baktim simdi

51. Dakika da sakatlanmis ve oyundan cikmis

Bu yüzden Son 2 lig macinda oynamamis

2.5 ay gecmis sakatligin üstünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt