Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha derbilerde rakiplere ateşleyince sakatlık konusunu ebediyen kapatır basın.

İcardi içinde ilk geldiğinde kafası futbolda değil diyorlardı.Derbilerde kafasının nerede olduğunu anladılar.

Zaha maha değil de 8 yabancı işi beni sıkıntıya sokuyor.Orta sahaya elit transfer yapılacak deniliyo nasıl oynatacağımıza dair bir yol bulamıyorum.Nelsonu satıp Merih'i almak tek çıkar yol gibi duruyor.

sadece adam gecmekle olmuyor o işler

onun için ben gedsonuda istemiyorum

kessie gouendezi gravenbarch dememizin sebebi bu adamların ayriyeten oyun kurulumunda da çok iyi olması

bağlantı oyuncuları bunlar

kessie mesela gidince milanın gücü yarıyarıya düştü çünki kimse kessie gibi takımı bağlayamıyordu

driblingi oldun eyvallah ama bize lazım olan şey dinamik bir bağlantı oyuncusu 8 noya
Şu kadroya gündüzi gelirse var ya offf

Zaha maha değil de 8 yabancı işi beni sıkıntıya sokuyor.Orta sahaya elit transfer yapılacak deniliyo nasıl oynatacağımıza dair bir yol bulamıyorum.Nelsonu satıp Merih'i almak tek çıkar yol gibi duruyor.
Günay/Uğurcan
Barış
Kazimcan
Kerem
Berkan
Kaan
Mert Müldür?

Yerli rotasyonunda en rahati biziz aslında fbnin yabancı kaleci alacağını varsayarsak

Erden başkanın hayalindeki olay buydu bu arada bence

Uğurcan
Boey Merih Abdülkerim Angelino
Torreira Tilemans
Zaniolo Felix Zaha
İcardi

Net olarak bunu kurmak istedie erden abi
Adam tielemans, merih ve felix'i katıldığı ilk programda yalanladı bu transfer sezonu başında. bunların hiçbiri gündemimizde yok dedi, sen bunu kurmak istedi diyorsun :d

Hagi ilk geldiği zaman da kronik sakatlık masalını uydurmuştu taraflı medya. Sonra Hagi üst üste 4 şampiyonluk, 1 UEFA ve Süper Kupa ile o haberleri yedirdi hepsine. Geçsinler bu işleri.

Premier lig tarihinin en çok faul yapılan oyuncusunun Zaha olduğunu yeni öğrendim.Ceza sahasında milleti delirtecek belli.

Zaha videosunu tekrar tekrar izledim replaya abandım

Zaha'nın stada çıkış görüntülerindeki yüz ifadesi muazzam

Büyülenmiş adeta ve işte doğru kararı verdim der gibi bir ifadeyle bakıyor bu çok etkiledi beni

Gerçekten kararlı bu adam ligin içinden geçecek

Adam tielemans, merih ve felix'i katıldığı ilk programda yalanladı bu transfer sezonu başında. bunların hiçbiri gündemimizde yok dedi, sen bunu kurmak istedi diyorsun :d
Okan hoca come to Galatasaray mevzusu oldu net ilgilendik tielemansla renktaşım olmayınca öyle dendi bence yada genel yalanlama yapıldı

Şu cl maçlarını Türkiye’de exxen hariç izlemenin yolu yokmu şu acuna para kazandırmak istemiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt